BOMBA zilei! Fosta soție a șefului PSD, Bombonica Prodana, AUDIATĂ marți în dosarul „Brazilia”

BOMBA zilei! Fosta soție a șefului PSD, Bombonica Prodana, AUDIATĂ marți în dosarul „Brazilia”

Bombonica Dragnea a fost audiata marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul "Dragnea - Brazilia", au declarat, pentru HotNews.ro, surse apropiate anchetei.

DNA anunta, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce RISE Project a publicat o nota atribuita serviciului secret al Ministerului de Interne, ca "o parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA".

"In acest dosar, constituit pe baza de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, inceperea urmaririi penale in rem (fata de fapte) sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei", preciza DNA.

Potrivit sursei citate, "dupa inceperea urmaririi penale in rem au fost administrate mijloace de proba constand in audieri de martori, ridicari de documente, solicitari de relatii de la autoritatile nationale si de la autoritatile din Brazilia".

Fosta soție lui Liviu Dragnea nu este la primul dosar

În dosarul de la ICCJ, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, este implicată și Bombonica Prodana.

În acest dosar, a fost trimisă în judecată şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...