BOMBA zilei! Înregistrare EXPLOZIVĂ despre Dragnea depusă la DNA Ploiești! Ana Maria Pătru a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD!

BOMBA zilei! Înregistrare EXPLOZIVĂ despre Dragnea depusă la DNA Ploiești! Ana Maria Pătru a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD!

Ce nu a declarat Ana Maria Pătru în interviuri: i-a denunțat pe Liviu Dragnea și Elena Udrea la DNA Ploiești. Dezvăluire explozivă făcută de  Curentul  despre denunțurile fostei șefe AEP. După ce a fost mutată din arestul preventiv în cel la domiciliu, Ana Maria Pătru a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD. Probabil aceștia sunt banii din care ea acum trăiește, plătește avocați, se laudă că plătește ziariști, merge la mare unde dă interviuri presei. Înregistrarea cu Pătru ar fi fost deja predată procurorilor, scrie  Curentul .

Șpăgara și traficanta de influență Ana Maria Pătru pozează în mass-media într-o victimă a procurorilor DNA Ploiești care ar fi forțat-o prin metode neortodoxe să facă denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea, Victor Ponta și Sebastian Ghiță iar ea ar fi refuzat demnă. Adevărul e că Ana Maria Pătru a scris denunțuri peste denunțuri încercând să-și ușureze situația juridică după ce procurorii i-au găsit în casă documente de cumpărături în valoare totală de 857.607,42 EURO, ea și soțul având venituri totale în perioada în care fuseseră făcute cheltuielile de doar 346.000 de EURO bani din care au mai și trăit, dezvăluie  Curentul .

Primul denunț al Anei-Maria Pătru despre care au relatat jurnaliștii este chiar unul făcut împotriva lui Sebastian Ghiță. Conform Mediafax „Procurorii DNA Ploieşti au demarat o anchetă la Consiliul Concurenţei, ca urmare a unui denunţ făcut de Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, au declarat pentru Mediafax surse apropiate anchetei. Pe 16 mai, procurorii DNA au făcut percheziţii la Consiliul Concurenţei în dosar fiind începută urmărirea penală faţă de fapte de corupţie. Suspiciunea este legată tocmai de modul în care Consiliul Concurenţei face verificările în legătură cu licitaţia din 2008” la care au participat Teamnet, Siveco, IBM și Intrarom. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Curentul că denunțul Anei Maria Pătru l-a vizat chiar pe președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a cărui locuință a fost de asemenea percheziționată în căutarea de indicii privind șpaga pe care Ana Maria Pătru susține în denunțul său că ar fi împărțit-o cu acesta.

Un alt denunț l-a făcut Ana Maria Pătru împotriva Elenei Udrea căreia susține că i-ar fi dus o mită de la un om de afaceri, după modelul în care Udrea deja a luat 6 ani cu executare.

Al treilea denunț și cel mai important este cel făcut împotriva lui Liviu Dragnea despre care Pătru spune că în calitatea sa de Președinte AEP l-a ajutat să obțină rambursări de fonduri cheltuite în campania electorală pentru alegerile locale din 2016 pentru PSD deși sumele nu ar fi fost eligibile.

După ce a fost mutată din arestul preventiv în cel la domiciliu, Ana Maria Pătru a povestit unor apropiați care au și înregistrat-o că Liviu Dragnea i-a trimis o importantă sumă de bani printr-un senator PSD. Probabil aceștia sunt banii din care ea acum trăiește, plătește avocați, se laudă că plătește ziariști, merge la mare unde dă interviuri presei. Înregistrarea cu Pătru ar fi fost deja predată procurorilor, scrie  Curentul

În același timp și Pătru susține că are înregistrări cu emisarul lui Liviu Dragnea și că le va folosi în cazul în care va putea beneficia de „un 19” cu ele. Articolul 19 este cel care înjumătățește limitele de pedeapsă în urma unui denunț.

Ana-Maria Pătru este judecată pentru 3 infracțiuni de trafic de influență și 2 infracțiuni de spălare a banilor, DNA anunțând că „în perioada aprilie - iunie 2008, inculpata Pătru Ana Maria, în calitate de vicepreședinte al Autorității Electorale Permanente (A.E.P.) – funcție cu rang de secretar de stat - a pretins, iar în anul 2009 a și primit de la reprezentanții unei societăți comerciale, suma de 210.000 euro reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în mun. București. În schimb, aceasta a promis că va susține derularea în bune condiții a unui contract încheiat de acea societate cu A.E.P., precum și că va susține societatea să obțină și să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a și realizat.”

Surse judiciare ne-au declarat că Ana Maria Pătru este cercetată în mai multe dosare penale de corupție pentru o sumă ce depășește 2 milioane de Euro pe care ar fi încasat-o din luare de mită și trafic de influență.

În fotografie îi puteți vedea pe Ana Maria Pătru și pe „copilul” său, un tânăr de 18 ani care se distrează și „bea dă rupe” după cum anunță chiar el pe contul său de Facebook. Deh, e greu să citești pe internet că mama ta a susținut în fața judecătorilor că denunțătorul ei Mihai Cernăianu era de fapt amantul ei de mai mulți ani, asta în timp ce în casa în care locuia și adolescentul înnopta chiar tinerelul ei consilier. Acum Pătru a ajuns să solicite judecătorilor să-i ridice interdicția de a vorbi cu soțul ei, probabil având multe de explicat bietului încornorat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”