Bosch a deschis un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

Bosch a deschis un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

Bosch a deschis luni un centru de vaccinare în cadrul fabricii din Cluj, care va asigura accesul facil la imunizare pentru toţi angajaţii Bosch din regiune, precum şi pentru toţi angajaţii furnizorilor externi ai companiei, care îşi desfăşoară activitatea zilnică în cadrul unităţii de producţie.

De asemenea, noul centru de vaccinare va fi disponibil şi pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuieşte, informează compania printr-un comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Centrul este gestionat şi coordonat de către Ministerul Apărării Naţionale şi de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19. Personalul medical specializat şi pregătit corespunzător va monitoriza cu atenţie întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

"Sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri este o prioritate de top pentru noi şi, în timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârşitul pandemiei şi revenirea la o viaţă normală. Bosch a menţinut o legătură strânsă cu autorităţile statului, pentru a sprijini campania naţională de vaccinare. De aceea, am primit cu deschidere propunerea iniţiată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în cadrul locaţiei nostru din parcul industrial Tetarom III", a declarat Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj.

Bosch s-a concentrat în mod prioritar pentru a menţine sănătatea şi siguranţa angajaţilor săi, implementând astfel o gamă largă de măsuri de protecţie şi de prevenţie. Astfel, compania şi-a putut continua activitatea şi a putut asigura în continuare locurile de muncă pentru miile de persoane angajate pe plan local. Unitatea de producţie din Cluj a urmărit îndeaproape criza sanitară şi a introdus în mod constant măsuri noi în acord cu recomandările oficiale. În plus, compania a acordat o atenţie deosebită comunicării interne active şi transparente, pentru a creşte gradul de conştientizare a importanţei măsurilor preventive, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 26 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. Pe lângă centrul de cercetare - dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgerate GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 395.000 de angajaţi în întreaga lume (la 31 decembrie 2020). Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”