Botoșani: Captură-record de țigări a polițiștilor de frontieră din Sectorul Darabani

Botoșani: Captură-record de țigări a polițiștilor de frontieră din Sectorul Darabani

Polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani au făcut, miercuri seară, o captură-record de țigări, aceștia descoperind aproape 55.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, Minodora Răcnea, traficanții au fost observați de o patrulă a poliției de frontieră care a utilizat aparatura de vedere pe timp de noapte.

Contrabandiștii au fost identificați pe malul râului Prut, pe raza localității Baranca. Aceștia foloseau două atelaje hipo pentru transportul țigărilor.

"Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea persoanelor, moment în care acestea au abandonat coletele și atelajele și au încercat să fugă, dispersându-se pe mai multe direcții", a afirmat Răcnea.

În urma cercetărilor efectuate, în cele două atelaje au fost descoperite 109 colete, care conțineau 54.390 pachete cu țigări, mărcile Kent, Marble, Ritm și Ashima, în valoare de aproximativ 500.000 lei.

Traficanții de țigări au fost reținuți, urmând a fi propuși procurorilor în vederea arestării preventive.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante