Botoșani: Tânărul care a ucis un polițist în Gara Burdujeni din Suceava s-a sinucis în penitenciar

Botoșani: Tânărul care a ucis un polițist în Gara Burdujeni din Suceava s-a sinucis în penitenciar

Tânărul de 23 de ani care, în luna iulie, a ucis un polițist pe peronul Gării Burdujeni din municipiul Suceava s-a sinucis în Penitenciarul Botoșani, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Iulian Chihaia.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost găsit marți seară spânzurat în camera de detenție, în care se afla singur.

Descoperirea ar fi fost făcută de angajații unității de detenție în momentul schimbului de tură. Aceștia au alertat cadrele medicale, însă deținutul nu a mai putut fi salvat.

Ioan Beșa l-a înjunghiat de mai multe ori pe polițistul Sorin Vezeteu chiar pe peronul Gării Burdujeni. El a fost arestat preventiv și, după ce a fost trimis în judecată de procurorii suceveni, a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani. Beșa făcea parte din categoria deținuților periculoși.

AGERPRES/ (A—Cristian Lupașcu, editor: Antonia Niță, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…