Box: Roberto Duran, în stare stabilă după ce a fost spitalizat pentru Covid-19

Legendarul boxer panamez Roberto ''Manos de Piedra'' Duran, în vârstă de 69 ani, se menţine într-o stare stabilă în spitalul în care a fost internat săptămâna trecută, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a anunţat unul dintre copiii săi, citat de agenţia EFE.

"Tatăl meu este stabil, aproape că nu are febră, are o bună stare de spirit, ca întotdeauna, şi dorinţa de a se întoarce acasă", a declarat fiul său, Roberto Duran Jr.

Duran, campion mondial la patru categorii diferite de greutate, s-a prezentat joia trecută la un centru privat de sănătate, cu simptome uşoare de răceală, fiind internat din precauţie, atât din cauza vârstei sale, cât şi a faptului că are un plămân care a fost grav afectat într-un accident rutier suferit în 2001, în Argentina. Cu această ocazie, el a fost supus unui test pentru Covid-19, care s-a dovedit pozitiv.

"Manos de Piedra" (Mâini de piatră) a primit numeroase mesaje de susţinere din partea fanilor săi şi a altor personalităţi din Panama, ţara din America Centrală cea mai afectată de noul coronavirus, cu 31.686 de cazuri confirmare şi 604 decese, în 112 zile de pandemie.

Roberto Duran, renumit pentru loviturile sale puternice, a obţinut în total 103 victorii pe parcursul carierei sale, 70 dintre ele prin KO, suferind 16 înfrângeri.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

2 Birchall / Daţi share, să se ştie cine apără Secţia Specială moşită de Iordache, Toader și Savonea

3 În ce țară trăim? Priviți, acestea sunt imagini din „Carrefour”, la Târgu-Mureș! / Produsele românești parcă ni…

4 „Cadou” de la PSD / Românii care s-au împrumutat în lei după ce politicienii au înlocuit ROBOR din calculul dobâ…

5 Mafia PSD / România a pierdut miliarde din cauza Agenției conduse de interpusul baronului PSD Arsene. Guvernul a…