Brăila: Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Municipal, confirmat cu COVID-19

Brăila: Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Municipal, confirmat cu COVID-19

Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Municipal Brăila, judecătorul Iulia Alina Toader, a fost confirmat, joi, cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriel Ciochină.

"Am fost informat că este un caz pozitiv la Biroul Electoral Municipal Brăila, este vorba despre locţiitorul preşedintelui, care a fost confirmat cu COVID-19. În acest caz a fost declanşată ancheta epidemiologică. Ţinând cont că este locţiitor, trebuie stabilit dacă a fost prezent la BEM trei zile anterior debutului întregii simptomatologii", a declarat Ciochină.

Iulia Alina Toader este judecător la Judecătoria Brăila, iar ancheta epidemiologică a DSP a fost declanşată şi la locul său de muncă.

În urma tragerii la sorţi, la Biroul Electoral Judeţean Brăila, preşedinte a fost desemnat judecător Adrian Victor Vank , iar locţiitor judecător Diana Gabriela Deniz, iar la Biroul Electoral Municipal, preşedinte este judecător Alexandru Marius Badea şi locţiitor judecător Iulia Alina Toader. AGERPRES/(A - autor: Ecaterina Ignat, editor: Oana Popescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?