Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Brăiloiu, după ce a fost acuzat că a înjurat-o pe Presadă: I-am urat "La mulţi ani!"

Senatorul PSD Liviu Brăiloiu a susţinut, joi, că i-a urat "La mulţi ani" senatorului USR Florina Presadă şi a afirmat că nu i-a adresat injurii.

"I-am urat "La mulţi ani", ceea ce e frumos şi elegant, nu? De Crăciun, se zice că trebuie să fim mai buni. Crăciunul durează două zile, după aceea mai vedem. (...) Dacă ştiţi dumneavoastră altă replică, vorbiţi cu dumneaei", a afirmat Liviu Brăiloiu, la Parlament.

Social-democratul a susţinut că nu a fost apelativul prinţesă în cazul acesteia şi că nici nu a înjurat-o, motiv pentru care nu are motive să-şi ceară scuze.

"Eu sunt întotdeauna un gentleman şi este sub demnitatea mea de bărbat să jignesc o femeie", a adăugat el.

Brăiloiu a mai afirmat şi că niciodată nu i-a numit pe jurnalişti ciobani.

"Nu, niciodată nu i-am numit pe jurnalişti ciobani. Era un domn, operator, nici măcar nu era jurnalist. Era cu un trepied care m-a lovit peste picioare foarte tare, a trebuit chiar să merg la o mică intervenţie chirurgicală", a mai spus social-democratul.


Senatorul USR Florina Presadă a susţinut joi, în timpul şedinţei de plen, după ce le-a oferit senatorilor social-democraţi câte un exemplar din volumul "Ferma animalelor" de George Orwell, că a fost înjurată de Liviu Brăiloiu.

"Pot să relatez contextul: membrii grupului parlamentar USR ofereau cărţi membrilor PSD. Este vorba de 'Ferma animalelor' de George Orwell. O serie de senatori PSD aruncau cărţile pe jos. Mă refer aici la doamna Ecaterina Andronescu, domnul Bodog, doamna Arcan. Iar domnul Brăiloiu, vizibil deranjat de acest gest, a început să mă insulte şi să mă înjure. Nu e prima dată. Voi face o plângere împotriva dumnealui la Biroul permanent. Există un regulament al Senatului care trebuie respectat. Am cerut în acel moment domnului Manda, care era preşedinte de şedinţă, să suspende şedinţa, însă a refuzat să facă acest lucru", a declarat ea.

Presadă nu a dorit să spună ce cuvinte i-au fost adresate. Ea a adăugat că în acel moment în preajmă se aflau doar senatori PSD. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Așa e!

2 Ce legătură are scandalul uriaș de la CCR pe codurile penale cu ieșirea PSD de la guvernare

3 CULISELE surprinzătoarei numiri a lui Geoană ca numărul 2 din NATO

4 Te cutremuri când citești așa ceva! SS poate face asta oricui! Ăsta este procuror general într-o țară UE?

5 DEMENȚĂ O deputată PSD vrea să repună pe tapet legea care obligă copiii să plătească pensie de întreținere păr…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante