Braşov: Amendă de 10.000 de lei aplicată în urma organizării unei petreceri la o cabană din Postăvaru

Braşov: Amendă de 10.000 de lei aplicată în urma organizării unei petreceri la o cabană din Postăvaru

Poliţiştii au aplicat o amendă de 10.000 de lei în urma organizării unei petreceri la o cabană din masivul Postăvarul după ce, pe reţelele de socializare, au apărut imagini din care reiese că, la respectivul eveniment, nu au fost respectate normele de protecţie anti-COVID-19.

"La data de 5 decembrie, în urma apariţiei în mediul online a unor imagini în care apăreau mai multe persoane la o cabană situată în masivul Postăvarul, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Astfel, cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit faptul că nu au fost respectate prevederile Legii nr. 55/2020, motiv pentru care societatea comercială în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei", a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Conform sursei citate, administratorul cabanei va trebui să dea socoteală şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, dar şi altor structuri ale IPJ Braşov şi Poliţie Locale.

"Cu privire la rezultatul verificărilor au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov, în vederea luării măsurilor legale, conform competenţelor. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Braşov, precum şi Poliţia Locală Braşov, efectuează verificări conform competenţelor, reprezentanţii societăţii în cauză fiind invitaţi la sediul acestor instituţii în vederea verificării documentelor societăţii", a anunţat sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...