Brașov: Medicul ortoped de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, în arest la domiciliu

Tribunalul Brașov a decis, joi, cercetarea în stare de arest la domiciliu a medicului ortoped de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, acuzat de luare de mită și care fusese reținut miercuri seară.

"Împotriva medicului S.M.I s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în data de 21 iulie a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de 'luare de mită', prev. de art. 289 alin 1 Cod penal rap. La art.6 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, cu modificările și completările ulterioare. Tot în data de 21 iulie 2016, inculpatul S.M.I., aflat în stare de reținere, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, care a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile", se arată într-un comunicat al DGA Covasna transmis, joi seară, AGERPRES.

Medicul ortoped a fost prins în flagrant, miercuri, în timp ce primea de la o persoană suma de 800 lei, pretinsă în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu.

"În data de 20 iulie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Covasna, împreună cu lucrătorii Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au prins în flagrant pe numitul S.M.I, de 53 ani, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Brașov, în timp ce primea de la o persoană suma de 800 lei, pretinsă în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu. În fapt, în cursul aceleiași zile, ca urmare a pretinderii implicite din data de 18.07.2016 față de persoană și a celor anterioare față de pacient, medicul S.M.I. a primit suma de 800 lei, de la persoană, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu de medic ortoped în cadrul spitalului, relativ la tratamentul efectuat pacientului sus-menționat", precizează sursa citată.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou