Brașov: PSD a câștigat 17 primării în județ

Brașov: PSD a câștigat 17 primării în județ

Partidul Social Democrat (PSD) Brașov a câștigat 17 primării în județ, potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES de organizația județeană.

Este vorba de localitățile Zărnești, Săcele, Rupea, Ghimbav, Bran, Poiana Mărului, Sâmbăta de Sus, Vama Buzăului, Hârseni, Holbav, Hoghiz, Hălchiu, Lisa, Mândra, Ungra, Augustin, Crizbav.

Social-democrații au câștigat primăriile din Săcele, Rupea, Lisa, Bran și Poiana Mărului, care până acum erau deținute de alte formațiuni politice.

"Au fost depuse unele contestații, au fost incidente, dar în general ziua alegerilor s-a desfășurat în condiții normale, lucrurile au fost în general civilizate, cu mici excepții care fac parte din vâltoarea luptei pe ultima sută de metri. Sigur, s-au depășit anumite limite, unii forțează limita ducând-o într-o zonă de penal, legea este foarte dură și probabil vor fi trase învățăminte pe viitor dacă se va păstra această lege peste patru ani", precizează în comunicatul de presă președintele organizației județene Brașov, Mihai Mohaci.

PSD va avea în Consiliul județean 11 consilieri, față de șase cât a avut în mandatul trecut, și opt consilieri locali la Brașov, cu doi mai mult față de mandatul precedent.

"Am câștigat la Săcele și la Rupea. Sunt doi candidați buni care și-au dorit foarte mult să muncească. Am fost alături de ei, ne-am dorit și noi foarte mult să recâștigăm primăria municipiului Săcele, o primărie pe care PSD a condus-o în mandatul 2000-2004. Acum se vor depune eforturi și mai mari pentru ca programele și proiectele propuse cetățenilor în localități să fie respectate", se mai arată în comunicatul de presă.

AGERPRES/(AS-autor: Jana Pintili, editor: Mihai Simionescu, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?