BRAVO! Un deputat USR îi aduce aminte lui Tăriceanu că a fost crescut de turnătorul pe bani la Securitate, Dan Amedeo Lăzărescu!

BRAVO! Un deputat USR îi aduce aminte lui Tăriceanu că a fost crescut de turnătorul pe bani la Securitate, Dan Amedeo Lăzărescu!

BRAVO! Un deputat USR îi aduce aminte lui Tăriceanu că a fost crescut de turnătorul pe bani la Securitate, Dan Amedeo Lăzărescu! Deputat USR, după ce Tăriceanu a atacat partidul susținând că este format din urmașii securiștilor: Liderul ALDE este fiul vitreg al lui Dan Amedeo Lăzărescu, turnător pe bani la Securitate.

Deputatul USR, Iulian Bulai, a răspuns atacului lansat de Călin Popescu Tăriceanu la adresa Uniunii, explicând că liderul ALDE este fiul vitreg al unui turnător dovedi la Securitate, Dan Amedeo lăzărescu, și i-a cerut acestuia să vină cu dovezi și exempole atunci când spune că USR este urmașul securiștilor lui Ceaușescu, relatează  G4Media.ro .

 Bulai a explicat, într-o postare pe Facebook, că provine dintr-o familie care a fost victimă a dictaturii, cu străbunic închis și bătut, cu o întreagă familie distrusă din disperarea proletară a sistemului.

”Se pare ca domnul Tăriceanu face parte din nomenclatura opresivă a comunismului. Cu tată securist. Cine e așadar urmaș de securist? (…)Pur și simplu nu știu pe nimeni de la Uniunea Salvați România – USR cu asemenea trecut. În schimb știu de cazul unui care se numește Dan Amedeo Lăzărescu, care a lucrat cu Securitatea căreia i-a fost o slugă fidelă. Această colaborare este demonstrată din anul 2000. Lăzărescu turna oamenii pe bani. Și îi baga la pușcărie. Chiar el recunoștea asta. Dan Amedeo Lăzărescu este tatăl lui Călin Popescu Tăriceanu. Tată vitreg și securist turnător dovedit”, a explicat Iulian Bulai.

”Așa cum mai sus am demonstrat că domnul Calin Popescu Tariceanu este urmașul unui securist, îl provoc și pe el să demonstreze care dintre noi cei de la USR am avut legătura cu Securitatea. Dacă are suspiciuni să solicite informații de la CNSAS!”, a mai spus deputatul USR.

Bulai a explicat că, fără dovezi, afirmațiile lui Tăriceanu țin de comportamentul oamenilor disperați care mint non stop.

”Și care dincolo de faptul că sunt plăcuți de doamne și poartă costume frumoase, rămân doar niște morminte vopsite”, a conchis el.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur, sâmbătă, la adresa USR, spunând că membrii acestui partid „sunt urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu reîncarnați, sunt trași din spate de diferite sfori” și sunt „niște neterminați”.

„Am văzut o postare a dlui Cioloș acum o zi-două. Vorbea de onestitate, dar de legăturile cu securitatea nu ne spune nimic? Mie USR îmi spune un singur lucru, că ăștia sunt urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu reîncarnați, sunt trași din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte din vechile structuri de securitate și evident că nu pot să am încredere și cred că mulți români își dau seama de acest lucru, nemaivorbind de trăznăile politice pe care le debitează, începând cu Raluca Prună care spunea că drepturile și libertățile sunt un moft, cu fătuca aia care a fost ministru al Finanțelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe 2 lei, cu fătuca asta care de curând vorbea despre proprietate spunând că nu avem nevoie de proprietate”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferință de presă la Bacău.

„Domnul Tăriceanu spune că suntem niște «neterminați». Îl anunț că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc și ne susțin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Și vicepreședintele USR Cristian Ghinea a reacționat, spunând că, dacă România ar fi un stat funcțional, Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să fie la pușcărie, el acuzând PSD și ALDE că nu au strâns semnături reale pentru alegeri europarlamentare.

„Căline, ți se apropie funia de par, băiatule!”, îi transmite Ghinea liderului ALDE.

„Manechinul agitat Tăriceanu iese astăzi cu un nou atac la adresa USR, despre care spune că am fi «urmașii securiștilor». Această figură tristă a politicii românești chiar este urmaș de securist, un turnător securist care și-a înfundat colegii în pușcăriile comuniste”, a scris Ghinea pe contul său de Facebook.Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

4 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină

5 Foarte interesante amănunte...