Brazilia, lovită de corupție în fotbal: Descoperirile anchetatorilor arată ce face mafia pariurilor

Brazilia, lovită de corupție în fotbal: Descoperirile anchetatorilor arată ce face mafia pariurilor

De când banii s-au înmulțit în fotbal și corupția a început să facă ravagii în acest sport. Iar pariurile sportive au pus gaz pe foc și, periodic, aflăm despre tot felul de meciuri trucate sau aranjamente dubioase. Iar acum, inclusiv fotbalul brazilian a fost lovit de această „boală“.

Ziarul italian „Gazzetta dello Sport“, citat de site-ul gsp.ro , a oferit informații despre o anchetă de mare amploare care vizează șase meciuri din prima ligă braziliană, denumită Serie A, toate disputate în 2022. De asemenea, în vizorul anchetatorilor au intrat și cinci partide din campionatele statale. Procurorii au eliberat deja trei mandate de arestare, în condițiile în care ar fi vorba de un grup infracțional care operează în 16 orașe!

Din informațiile obținute, jucătorii implicați în aceste partide suspecte ar fi încasat sume cuprinse între 9.000 și 18.000 de euro. Și, firește, aranjamentele ar fi fost făcute pentru mafia pariurilor, povestea din Brazilia fiind similară cu una anchetată, în această perioadă, în România, după cum Adevărul a scris aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...