BREAKING Două bancomate aruncate în aer la Arad și Timiș. Modul de operare, identic cu cazul din Sinaia de săptămâna trecută

BREAKING Două bancomate aruncate în aer la Arad și Timiș. Modul de operare, identic cu cazul din Sinaia de săptămâna trecută

UPDATE 1: Primul atac s-a dat în Arad, la o sucursală a Băncii Transilvania de pe Calea Timișorii, potrivit  PressAlert.ro . Doi indivizi mascați au luat toți banii după ce au declanșat explozia. Al doilea atac a avut loc în localitatea timișeană Belinț, la bancomatul de la filiala CEC.

Două bancomate au fost aruncate în aer în noaptea de joi spre vineri, unul în județul Arad (la ora 3.00) și unul în județul Timiș (la 6:30), au declarat pentru G4Media.ro surse din Poliție.

Hoții au folosit același mod de operare ca în cazul bancomatului aruncat în aer în Sinaia pe 10 februarie, caz în care nu au fost găsiți încă autorii.

Foto: Aradon

În curs de actualizare



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”