BREAKING Gâdea a dat în BÂLBÂIALĂ când a văzut votul pentru Kovesi! A spus, boul dracului: „Kovesi era tata lu’ fata (sic!)”

BREAKING Gâdea a dat în BÂLBÂIALĂ când a văzut votul pentru Kovesi! A spus, boul dracului: „Kovesi era tata lu’ fata (sic!)”

BREAKING Gâdea a dat în BÂLBÂIALĂ când a văzut votul pentru Kovesi! A spus, boul dracului: „Kovesi era tata lu’ fata (sic!)”. Antena 3, luată prin surprindere de votul pro-Kovesi din comisia CONT. Cum a încercat Gâdea să-i minimalizeze reușita: Pe când era procuror pe la Sibiu, nu avea un nivel de pregătire prea înalt, era tata lu’ fata (sic!).

Antena 3, vârful de lance al detractorilor Laurei Codruța Kovesi, a încercat să minimalizeze și chiar să ducă în derizoriu câștigarea de către fosta șefă a DNA a votului din Comisia CONT pentru ocuparea postului de procuror-șef al Parchetului European, relatează  G4Media.ro .

Mihai Gâdea și-a început emisiunea, la doar zece minute după aflarea rezultatului votului, spunând că sursele sale ”vorbesc că Kovesi nu va fi desemnată” și că ”peisajul este mult mai amplu decât acest vot”.

Apoi, vedeta Antenei 3 a dat propriul verdict;: ”Nu aveai cum să nu remarci o diferență uriașă de calibru între cei care veneau din Franța și Germania și Kovesi (…) Kovesi a mințit în seara asta, prezentându-se o luptătoare cu tot felul de lucruri (…) Prestația ei, în opinia mea, a fost dezastruoasă, cu toate că a fost pregătită de echipe de specialiști, și nu români”.

”A fost un truc”, a mai spus Gâdea despre audierea celor trei candidați pentru șefia Parchetului european. ”Toată această audiere a fost pregătită de foarte multă vreme. Acest tip de audieri sunt pregătite cu echipe care te învață ce să faci. Întrebările erau știute dinainte și răspunsurile pregătite”, a explicat el.

”Au fost și câteva întrebări foarte bune. Aș remarca-o pe doamna Grapini, foarte bună întrebarea, foarte incisivă”, a mai plusat Gâdea. Europarlamentarul Maria Grapini (membru al partidului fondat de Dan Voiculescu) a stârnit ilaritate în sală cu o serie de acuze identice cu cele vehiculate în fiecare seară de Antena 3. ”În ce mod ați promova rolul proactiv al procurorilor delegați? Ca să nu spun că ați mințit, CSM v-a contrazis azi. Ați fost pusă sub acuzație?”, au fost întrebările Mariei Grapini.

Mihai Gâdea și-a continuat tiradele din propria emisiune criticându-i pe europarlamentarii din comisiile CONT și LIBE pentru că nu au pus următoarea întrebare tuturor celor trei candidați: ”În calitatea dumneavoastră de procuror, ați participat vreodată în seara alegerilor, poate prezidențiale, la întâlniri informale cu șefi de servicii secrete, alți procurori, lideri politici, șefi de case de sondaje și strategi de campanie?”.

”În seara aceasta au lipsit foarte multe întrebări”, a conchis vedeta Antenei 3.

”Pe când era procuror pe la Sibiu, nu avea un nivel de pregătire prea înalt, era tata lu’ fata (sic!)”, s-a bâlbâit apoi Gâdea.

În timpul monologului lui Gâdea din debutul propriei emisiuni, au rulat titluri precum:

KOVESI IN PE – MINCIUNI, ESCHIVE, ABURELI / EXCLUSIV: ACUM SE NEGOCIAZĂ VOTU PENTRU KOVESI

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...