BREAKING Primul prefect din țară care își dă demisia, după schimbarea Guvernului!

BREAKING Primul prefect din țară care își dă demisia, după schimbarea Guvernului!

Prefectul județului Vaslui, Eduard Popica, și-a dat demisia din funcție marți, după un mandat de 2 ani și 5 luni, motivându-și alegerea de faptul că „Guvernul de care am fost susținut și care a susținut toate proiectele județului in ultimii doi ani și jumătate tocmai a fost demis.” „Este o demisie de onoare”, a scris Eduard Popica pe Facebook.

Prefectul județului Vaslui, Eduard Popica, își anunță pe Facebook demisia din funcția de prefect: „Este o demisie de onoare! Am înțeles să fac acest lucru pentru că Guvernul de care am fost susținut și care a susținut toate proiectele județului în ultimii doi ani și jumătate tocmai a fost demis. Plec cu sentimentul datoriei împlinite!”.

Eduard Popica scrie că în cei doi ani și cinci luni de mandat a avut o conduită transparentă, iar „Instituția Prefectului județul Vaslui a fost cea mai vizibilă instituție din județ”.

„Am interacționat și am căutat în permanență soluții la rezolvarea problemelor cetățenilor din județ în limitele legii. Am reușit să redau adevărata importanță celui mai mare punct de frontieră de la Est - Albița-reabilitând întreaga infrastructură rutieră, degradată de ani buni. Am făcut toate demersurile pentru deschiderea unui punct de recoltare a sângelui la Vaslui. Spațiul este amenajat și ne aflăm în faza de achiziție a aparaturii medicale. În perioada următoare va fi deschis și acest punct. Am făcut demersuri la Ministerul Dezvoltării, obținând finanțări pentru mai multe proiecte de infrastructură din județ”, adaugă acesta.

Într-o conferință de presă, prefectul a spus că a fost tot timpul conștient de faptul că funcția era vremelnică. Întrebat dacă are cunoștință despre gesturi similare ale altor prefecți, Popica a răspuns că știe sigur că e primul, nu și dacă e singurul, potrivit Mediafax.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe