Buzatu: Firea - persoană vizibilă, are capacitatea de a genera iritare foarte ridicată; m-a iritat şi pe mine

Buzatu: Firea - persoană vizibilă, are capacitatea de a genera iritare foarte ridicată; m-a iritat şi pe mine

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, că procesul de desemnare a candidatului partidului pentru alegerile prezidenţiale trebuie accelerat, adăugând că Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar are ''o capacitate de a genera iritare foarte ridicată'', având în vedere că l-a iritat şi pe el.

"Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculaţii şi dintr-o operaţie serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD", a afirmat Buzatu, la RFI.

Întrebat în legătură cu intenţia Gabrielei Firea de a candida la prezidenţiale, Dumitru Buzatu a spus că "un pic de modestie nu strică unui candidat la prezidenţiale".

"Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce priveşte capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat şi pe mine. Nu poţi tot timpul... De unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care ştii totul, care-i culpabilizezi pe toţi ceilalţi? Am văzut că este în mare pericol PSD, dacă nu o va desemna drept candidat. (...) Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidenţiale", a spus Buzatu.

Gabriela Firea a declarat că, în situaţia în care la Comitetul Executiv i se va indica să-şi depună candidatura pentru prezidenţiale la un ghişeu, o va face. Ea a spus că premierul Viorica Dăncilă nu are cum să fie candidatul social-democraţilor de succes la alegerile prezidenţiale câtă vreme nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului. Conducerea PSD se reuneşte marţi pentru a desemna candidatul la alegerile prezidenţiale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”