Buzău: Cinci tineri ce au jefuit o femeie pe stradă, depistaţi de poliţişti

Buzău: Cinci tineri ce au jefuit o femeie pe stradă, depistaţi de poliţişti

Cinci tineri cu vârste între 12 şi 20 de ani care au sustras noaptea trecută, în municipiul Buzău, geanta unei femei în timp ce aceasta se deplasa către serviciu, lucrând în schimbul al treilea, au fost depistaţi de poliţişti, unul dintre ei aflându-se sub control judiciar tot pentru comiterea infracţiunii de furt, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Prejudiciul estimat de persoana vătămată se ridică la aproximativ 1.000 de lei şi a fost recuperat parţial.

"Faţă de tânărul de 20 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea luării măsurilor legale", a precizat pentru AGERPRES agentul şef Laura Minea de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, tânărul de 20 de ani se afla sub efectul măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce în decembrie 2017 a fost reţinut pentru infracţiunea de furt calificat.

"În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tinerilor şi recuperarea în totalitate a prejudiciului", a declarat reprezentanta IPJ Buzău. AGERPRES/(A - autor: Dorin Ivan, editor: Nona Jalbă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...