„Când am văzut-o pe Nicoleta Luciu goală am avut un șoc”

„Când am văzut-o pe Nicoleta Luciu goală am avut un șoc”

Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Din cauza pandemiei, aceasta a decis să se retragă la țară, alături de pisicile ei, dar se implică în continuare în proiectele sale artistice. Mult timp aceasta a interpretat rolul Flăcăricăi în serialul de pe PRO TV, State de România.

De altfel, Carmen Tănase a avut multe roluri importante în telenevelele, care au fost difuzate în trustul PRO. Ea a jucat alături și de Nicoleta Luciu, care era practic vedeta principală a producțiilor respective. În ultimii ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor. A ales să meargă la Miercurea Ciuc, alături de soțul său, omul de afaceri Zsolt Csergo cu care are patru copii.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Carmen Tănase, interpretând practic rolul Flăcăricăi din nou, a fost nevoită să accepte provocarea sosurilor iuți. Adică trebuie să dea răspunsul la o întrebare, iar dacă nu dorea ca prezentatorul să o citească trebuia să mănânce o buletă asezonată cu sos foarte picant.

Carmen Tănase uimită de ceea ce a văzut când Nicoleta Luciu s-a dezbrăcat în fața ei

Astfel, ea a fost nevoită să vorbească despre Nicoleta Luciu, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Carmen Tănase a spus despre fosta ei colegă că a fost mult prea cuminte, mult prea statornică și mult prea frumoasă. A subliniat și faptul că este o femeie extraordinară și o mamă exemplară.

Ea a povestit un episod care i-a rămas în minte. Se afla în vestiar alături de o altă actriță, Elvira Deatcu, iar Nicoleta Luciu s-a dezbrăcat pentru a se schimbă. Ambele au rămas cu gura căscată.

„Când am văzut-o pe Nicoleta Luciu goală, am rămas șocată. Parcă era sculptată. Statuie. Nu există așa ceva. Atâta frumusețe”, a spus celebra actriță.

Cătălin Măruță a completat-o spunându-i în șoaptă că și el are acasă cele două numere în care Nicoleta Luciu a pozat în Playboy. Aceasta a fost Miss România în trecut și a avut o relație de mai mulți ani cu Dinu Maxer. Apoi l-a întâlnit pe milionarul Zsolt Csergo și i s-a dedicat lui în totalitate. Practic a renunțat și la carieră pentru acesta. SURSA: showblitz.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale