Când începe Black Friday?

Când începe Black Friday?

Black Friday sau în traducere liberă “Vinerea neagră” este cea mai așteptată zi pentru cumpărături din an. Este ziua cu cele mai mari discount-uri și fiecare își face un wishlist dinainte. Dacă în America are dată stabilă, 26 noiembrie, în România retailerii încep mai devreme. Te poți bucura de mai multe zile de cumpărături cu discount-uri atractive.

Ce cumpărăm de Black Friday?

Dacă nu ți-ai făcut o listă cu produsele pe care le-ai urmărit tot timpul anului să se reducă, uită-te în jurul tău și vezi ce-ți lipsește. Poate fi un televizor, un laptop, poate vrei să-ți schimbi telefonul sau îți dorești un expresor de cafea. La mare căutare sunt și anvelopele de iarnă, dar și parfumurile.

Te gândești să-ți schimbi mobila? Acum este momentul. Discount-urile la mobilă sau canapele sunt așteptate de cei care vor să schimbe aspectul casei lor. Fiecare casă are nevoie de un frigider sau un aspirator mai performant. Mopul cu aburi este cel care completează curățenia casei tale.

Laptop nou de Black Friday

Îți dorești un laptop de zi cu zi, pe care să-l folosești acasă sau de la birou. Un laptop performant care să se adapteze cerințelor tale de lucru. Dacă ai și un copil care face școala online, vei avea nevoie de două. Poți găsi reduceri semnificative de Black Friday pentru laptopurile dorite.

Design-ul subțire și productivitatea crescută sunt cele mai dorite caracteristici pentru un laptop de ultimă generație. Este foarte important și procesorul, dar și durata de viață a bateriei. Pentru a fi productiv toată ziua, ai nevoie de un laptop pregătit pentru muncă, dar și pentru distracție. Ia o pauză și testează performanța de gaming a laptopului tău.

Telefon de ultimă generație

Era smartphone-urilor face ca banalul telefon să devină istorie. Un design elegant, ultrasubțire și un procesor 5G, tranformă telefoanele în adevărate gadgeturi. Pasionații de gaming pot avea jocul preferat mereu cu ei. De un telefon smart are nevoie oricine.

Puterea durabilă și ecranul rapid sunt analizate atent de orice cumpărător. Îți păstrezi fișierele importante, amintirile și acele video care să-ți descrețească fruntea atunci când ai o zi mai proastă. Vrei să ai totul la îndemână oricând și oriunde.

Cinema la tine acasă

Momentele petrecute în familie sunt cele mai frumoase. De cele mai multe ori familia se reunește în fața televizorului pentru un film bun. Televizoarele Ultra HD tranformă livingul într-o adevărată sală de cinema. Imaginile, culorile și sunetul sunt cele mai importante cerințe.

Munca de acasă poate transforma televizorul într-un veritabil monitor pe care poți observa mai bine graficele, pozele la dimensiuni generoase și te poți organiza pe un singur ecran.

Expresor de cafea

Fiecare dimineață începe cu o cafea. Expresoarele de ultimă generație pot satisface și cerințele celor mai mofturoși consumatori de cafea. Cafea expresso, cafea cu lapte sau cu spumă de lapte, toate sunt gata în câteva secunde cu noile expresoare. Trebuie doar să-ți faci timp să o savurezi și să-ți începi ziua cu multă energie.

Unele expresoare pot măcina boabele de cafea proaspăt prăjită, transformă laptele într-o spumă fină, iar temperatura cafelei este cea ideală. Nu trebuie să fii un barista pentru a prepara cafeaua acasă.

Ți-am prezentat cele mai căutate produse de Black Friday, acum rămâne să-ți faci wishlistul. Spor la cumpărături!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale