Când tușește Iohannis, PSD trece pe perfuzii! Ciuma Roșie a pierdut 3 procente după atacul președintelui

Când tușește Iohannis, PSD trece pe perfuzii! Ciuma Roșie a pierdut 3 procente după atacul președintelui

Când tușește Iohannis, PSD trece pe perfuzii! Ciuma Roșie a pierdut 3 procente după atacul președintelui.

Sondajele comandate de PSD arată că partidul a fost puternic afectat de acuzaţiile lansate de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit cărora Marcel Ciolacu s-a înţeles cu Viktor Orban să vândă Ardealul la unguri, susţin surse din conducerea social-democraţilor pentru Adevărul. De altfel, barometrul Europa FM confirmă căderea PSD.

”În ultimii 20 de ani, PSD s-a consolidat pe trei piloni: partidul specialiştilor, partidul care apără interesele românilor şi partidul bunăstării. După epoca Dragnea, în care au fost promovaţi în funcţii doar oamenii săi de încredere, PSD şi-a pierdut această etichetă. Nu poţi să defilezi cu Dănuţ Andruşcă. Au mai rămas ceilalţi doi piloni. Klaus Iohannis a lovit exact în electoratul tradiţional al PSD, care se regăsea în mesajele naţionaliste. A fost un mesaj foarte bine ţintit, care ne-a adus o pierdere de cel puţin trei procente. Iohannis şi PNL nu au câştigat mare lucru, dar noi am pierdut, pentru că unii oameni chiar au crezut că PSD vinde Ardealul, deşi noi nu mai suntem la guvernare. A mai rămas doar mesajul bunăstării, pe care PNL încearcă să-l distrugă ca fiind nesustenabil din punct de vedere economic. Totuşi, românii au simţit creşterea pensiilor şi a salariilor”, a explicat unul dintre liderii PSD pentru Adevărul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?