CANNES 2016 Julia Roberts, desculță pe covorul roșu al festivalului

CANNES 2016 Julia Roberts, desculță pe covorul roșu al festivalului

Actrița americană Julia Roberts a sfidat regulile stricte privind moda de la Festivalul de la Cannes, pășind pe covorul roșu desculță la premiera "Money Monster", noul film în regia lui Jodie Foster, în care vedeta joacă alături de George Clooney, informează revista Vanity Fair.

Fotografii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când Roberts și-a săltat rochia neagră și decoltată Armani Privé pentru a putea urca treptele: vedeta era în picioarele goale..

Acest act flagrant de rebeliune față de cerințele modei vine la doar un an după ce organizatorii festivalului ar fi refuzat accesul unui grup de femei, trecute de 50 de ani, la o proiecție a filmului "Carol", deoarece acestea nu purtau tocuri înalte, amintește Vanity Fair. "Mai multor invitate, unele mai în vârstă, suferind de anumite afecțiuni medicale, li s-a refuzat accesul la anticipata proiecție, în premieră mondială, pentru că purtau încălțăminte fără toc", a relatat Screen Daily în mai 2015.

Aceeași publicație remarca că, deși organizatorii festivalului nu au dorit să comenteze incidentul, aceștia "au confirmat că este obligatoriu ca toate femeile să poarte tocuri înalte la proiecțiile de pe covorul roșu".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale