Caraş-Severin: Peste 100 de oameni şi un câine de urmă, angrenaţi în căutarea a doi copii plecaţi de acasă

Caraş-Severin: Peste 100 de oameni şi un câine de urmă, angrenaţi în căutarea a doi copii plecaţi de acasă

Peste o sută de poliţişti, jandarmi, pompieri, rangeri şi voluntari sunt implicaţi, luni, în căutarea a doi copii - o fetiţă de 8 ani şi un băiat de 10 ani - din localitatea Petroşniţa, judeţul Caraş-Severin, care au dispărut de la domiciliu, ultima oară ei fiind văzuţi de tatăl lor duminică seara, când i-a lăsat să doarmă în camera lor.

Dispariţia copiilor a fost anunţată luni dimineaţa, la Poliţia municipiului Caransebeş, prin numărul de urgenţă 112, de către tatăl minorilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Conform poliţiştilor, fetiţa Ileana - Maria Cristoi are înălţimea de 1,20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi albaştri şi prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenţii chirurgicale.

Băiatul Ion Solomon Cristoi are înălţimea de 1,30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, faţa alungită, ochi albaştri, fără semne particulare.

Nu se cunosc informaţii referitoare la vestimentaţia pe care cei doi copii o purtau la momentul plecării de acasă.

"Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forţe formate din poliţişti, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri şi voluntari. De asemenea, la faţa locului a fost adus un câine poliţist de urmă şi a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne", precizează, într-un comunicat, IPJ Caraş-Severin.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre cei doi minori sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria