Casă bătrânească la 50 de kilometri de Cluj, preț dublu față de una în celebrul Anfield din Liverpool. „E un zero în plus?”

Casă bătrânească la 50 de kilometri de Cluj, preț dublu față de una în celebrul Anfield din Liverpool. „E un zero în plus?”

Anomaliile pieței imobiliare din România se înmulțesc în ultima perioadă, iar cele mai scumpe proprietăți se află în Cluj și București. Însă și o casă veche ce necesită o serioasă renovare a ajuns să coste, la zeci de kilometri de Cluj, mai mult decât în Liverpool.

O casa bătrânească la marginea Gherlei costă 160.000 de euro. FOTO Știri de Cluj

O casă bătrânească aflată la 50 de kilometri de Cluj , în orașul Gherla, a ajuns să coste mai mult decât una situată în cunoscutul district Anfield, în Liverpool. Proprietara casei cere 160.000 de euro, deși recunoaște că vechiul imobil necesită renovare. Astfel, în realitate cumpărătorul va scoate din buzunar și mai mulți bani.

Casă de vînzare în Gherla, compusă din 2 camere, bucătărie, baie, 1 hol, 2 cămari, garaj, cotete, magazie, suprafața 74 metri pătrați, grădină, total suprafață 640 metri pătrați. Gaz,curent, apă, canalizare, centrală, sobă teracota, fântână, ieșire la 2 străzi, acte la zi, locuibilă, necesită renovare”, se arată în anunțul publicat pe un grup de Facebook, potrivit Știri de Cluj.

E „ușor” negociabil

Întrebată de preț, proprietara a precizat că este 160.000 de euro, dar e „ușor negociabil prețul”. Ironiile au curs la adresa anunțului, iar internauții i-au atras atenția că valoarea reală a casei ar fi de 16.000 de euro, cu un zero mai puțin.

„E un zero în plus sau nu văd bine?”, a întrebat cineva. „Asta se întâmplă când lipsești prea mult de la școală, mai ales la orele de matematică, nu știi când să te oprești, nu știi câte cifre trebuie adăugate. Nu ai și tu un prieten isteț să te ajute?”, a fost alt comentariu. „Cam ~ de mult!!! Fără un 0 te caut. Promit!” - au făcut haz de necaz cei care au văzut anunțul.

„Adevărul” a descoperit că de acești bani se pot cumpăra două case în Marea Britanie, la Liverpool, în celebrul district Anfield , chiar în cartierul unde se află stadionul fostei campioane a Angliei și a Europei, FC Liverpool.

image

Astfel, în zona respectivă se găsesc locuințe cu două camere la prețul de 65.000 de lire sterline, echivalentul a 70.000 de euro.

image

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat