Cât câștigă un polițist american

Cât câștigă un polițist american

Cum vi se pare 63.000 USD pe an? Acesta este salariul unui ofițer de poliție în SUA. La această sumă se adaugă și alte sporuri în valoare de câteva mii de dolari anual. În România, un polițist primește câteva mii de lei lunar.

Salariile polițiștilor sunt deseori motive de discuții cotroversate, atât în România, cât și în alte state. Mulți spun că ofițerii de restabilire a ordinii iau prea mulți bani.

Alții consideră că remunerația este prea mică pentru munca pe care o fac pentru societate.

Cât câștigă un polițist în SUA. Chiar și românii s-ar putea angaja. Care sunt condițiile

Salariul total estimat pentru un ofițer de poliție este de 62.929 USD pe an în zona Statelor Unite, cu un salariu mediu de 58.966 USD pe an.

Acesta este de fapt salariul mediu.

Salariul suplimentar estimat este de 3.963 USD pe an.

Plata suplimentară ar putea include bonusuri în numerar, comision, bacșișuri și împărțirea profitului. „Intervalul cel mai probabil” reprezintă valorile care există în percentilele 25 și 75 din toate datele de plată disponibile pentru acest rol.

Cât câștigă un ofițer de poliție la San Jose Police Department din Statele Unite?

Salariul mediu anual pentru ofițer de poliție din San Jose Police Department în Statele Unite ale Americii este de aproximativ 128.264 USD, ceea ce este cu 128% peste media națională.

Informațiile despre salarii provin din 63 de date colectate direct de la angajați, utilizatori și anunțuri de locuri de muncă trecute și prezente pe Indeed în ultimele 36 de luni.

Vă rugăm să rețineți că toate cifrele salariale sunt aproximări bazate pe trimiterile de către terți către Indeed . Aceste cifre sunt oferite utilizatorilor Indeed numai în scopul unei comparații generalizate.

Salariul minim poate diferi în funcție de jurisdicție și ar trebui să consultați angajatorul pentru cifrele salariale reale.

Cum să devii ofițer de poliție sau detectiv în SUA

Educația necesară de obicei pentru a intra în ocupație variază de la o diplomă de liceu la o diplomă de colegiu. Cei mai mulți dintre cei care sunt polițiști și detectivi sunt absolvenți ai Academiei de formare a agenției lor înainte de a finaliza formarea la locul de muncă.

Candidații trebuie să fie cetățeni americani, de obicei cel au vâstra de cel puțin 21 de ani, și capabili să îndeplinească calificări fizice și personale riguroase.

Unele departamente de poliție au programe pentru cadeți pentru persoanele interesate de o carieră în forțele de ordine care nu îndeplinesc încă cerințele de vârstă pentru a deveni ofițer. Acești cadeți fac muncă de birou și merg la cursuri până când ating vârsta minimă și pot aplica pentru o poziție în forța regulată. Experiența militară sau polițienească poate fi considerată benefică pentru potențialii cadeți.

Candidații cadeți trebuie să fie cetățeni americani, să aibă de obicei cel puțin 18 ani, să aibă un permis de conducere și să îndeplinească anumite calificări fizice. Solicitanții ar putea fi nevoiți să promoveze examene fizice de vedere, auz, forță și agilitate, precum și examene scrise. Candidații trec de obicei printr-o serie de interviuri și li se poate cere să facă poligraf (detector de minciuni) și teste antidrog. O condamnare pentru infracțiune poate descalifica un candidat.

Calități importante pentru un polițist în SUA

Abilități de comunicare. Poliția și detectivii trebuie să fie capabili să vorbească cu oamenii și să exprime detalii în scris despre un incident.

Empatie. Ofițerii de poliție trebuie să înțeleagă perspectivele unei varietăți de oameni din jurisdicția lor și să fie dispuși să ajute publicul.

Judecata bună. Poliția și detectivii trebuie să fie capabili să determine cea mai bună modalitate de a rezolva o serie de probleme.

Abilități de conducere. Ofițerii de poliție trebuie să fie confortabil să fie un membru extrem de vizibil al comunității lor, deoarece publicul caută ajutor în situații de urgență.

Perceptibilitate. Ofițerii, detectivii și paznicii de pește și vânat trebuie să fie capabili să anticipeze reacțiile oamenilor și să înțeleagă de ce aceștia acționează într-un anumit fel.

Rezistență fizică. Ofițerii și detectivii trebuie să fie într-o formă fizică bună, atât pentru a trece testele necesare pentru intrarea în teren, cât și pentru a ține pasul cu rigorile zilnice ale jobului.

Forță fizică. Ofițerii de poliție trebuie să fie suficient de puternici pentru a reține fizic suspecții și pentru a ajuta persoanele aflate în situații precare.

Poți deveni un polițist în SUA fără cetățenie americană?

Conform unor informații publicate pe site-ul zippo.com , Da, poți deveni polițist fără cetățenie, dar depinde în mare măsură de stat și de agenția individuală. Cerințele de cetățenie pentru a fi un ofițer de aplicare a legii la o agenție locală sau de stat vor depinde de agenția individuală.
Unele agenții, de exemplu, solicită solicitanților să fie cetățeni americani sau cetățeni americani. Alte agenții deschid cerințele celor care sunt străini rezidenți și altor agenții care cer doar solicitanților să fie autorizați legal să lucreze în Statele Unite.

Angajarea la o agenție federală de aplicare a legii necesită ca solicitantul să fie cetățean american sau cetățean american. Există mai multe state care nu au cerințe de cetățenie americană, dar solicită ca solicitanții să fie LPR. Această secțiune rezumă statele cu diferite cerințe LPR, de la statutul de străin rezident până la statutul de rezident legal. Visătorii și alți lucrători legali fără cărți verzi nu sunt eligibili să aplice pentru a servi ca ofițeri de aplicare a legii în aceste jurisdicții.

  • California cere ca solicitanții să fie cetățeni americani sau străini rezidenți permanenți care sunt eligibili și au solicitat cetățenia. Statutul de cetățenie trebuie să fie conferit în termen de trei ani de la solicitarea pentru cetățenie.

  • Dakota de Nord cere ca solicitanții să fie cetățeni americani sau LPR.

  • Oklahoma cere ca solicitanții să fie cetățeni americani.

  • Washingtonul cere solicitanților să fie cetățeni americani sau LPR.

Pași pe care îi puteți face pentru a deveni ofițer de poliție fără cetățenie:

  1. Cercetați politicile de imigrare ale departamentului de poliție la care sunteți interesat să vă înscrieți. Unele departamente pot permite persoanelor cu vize valabile să devină ofițeri, în timp ce altele pot solicita solicitanților să fie cetățeni.

  2. Obțineți și completați cererea necesară pentru departamentul de poliție. Aceasta include de obicei o cerere scrisă, o verificare a antecedentelor și un test de fitness.

  3. Trimiteți orice documente necesare, cum ar fi dovada identității, reședința și autorizația de muncă. Majoritatea departamentelor de poliție vor solicita solicitanților să aibă o viză valabilă sau alte documente de imigrare pentru a fi luate în considerare.

  4. Participați la formarea academiei de poliție și la orice formare suplimentară, cum ar fi pregătirea cu arme de foc, care poate fi solicitată de departament.

  5. Treceți examenele și evaluările finale pentru a deveni ofițer de poliție certificat.

  6. Rămâneți în stare bună cu departamentul de poliție. Aceasta poate include îndeplinirea standardelor de performanță, participarea la formare suplimentară și participarea la activități de comunicare comunitară.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?