Cât costă să închiriezi aparate cu jocuri?

Cât costă să închiriezi aparate cu jocuri?

Piața jocurilor de noroc din România a cunoscut o adevărată evoluție în ultimii ani. Operatorii care erau deja pe piață s-au extins în mai multe orașe, iar pe lângă aceștia au apărut foarte mulți operatori noi. Acest lucru se întâmplă datorită apetitului consumatorilor români pentru distracție și pentru adrenalina oferită de câștiguri. 

România se află în momentul de față pe locul 10 în lume la numărul de aparate existente în sălile de jocuri. În România există peste 12.000 de aparate în cazinourile stradale. În plus, există și casinourile exclusiv online, precum Netbet, cu feedback foarte bun în recenzii precum Netbet pareri reale. Cu siguranță orice jucător s-a întrebat măcar o dată cât costă să deschizi propriul cazino și ce ar trebui să faci pentru asta. Este clar că acest domeniu este unul foarte profitabil la nivel internaţional, dar și la nivelul țării noastre.

Sală de jocuri

Pentru a putea deschide o sală de jocuri în România ai nevoie în primul rând de o societate. Trebuie să știi că pentru a deschide o societate cu jocuri de noroc ca domeniu de activitate trebuie să îndeplinești niște condiții destul de stricte față de o societate normală. 

Pentru a deschide o sală de jocuri trebuie mai întâi să găsești spațiul potrivit care trebuie să îndeplinească niște condiții stricte. În primul rând, spațiul unde vrei să deschizi cazinoul nu trebuie să fie situat în apropierea unităților de învățământ și nici în incinta instituţiilor de cultură și sănătate precum spitale, case de cultură. 

Un număr minim de aparate de joc

După ce ai găsit spațiul care să îndeplinească toate criteriile pentru un cazino, va trebui să obții o licență care să îți permită să îți desfășori activitatea legal. Această licență se obține de la Organizația Națională a Jocurilor de Noroc și are o valabilitate de 5 ani de la primirea acesteia. Totodată trebuie să știi că există și un număr minim de aparate de joc pe care trebuie să le ai când îți începi activitatea. Numărul minim diferă în funcție de zonă, spațiu și alte aspecte. 

Există două variante prin care poți obține aparatele de jocuri pentru cazino, fie să le cumperi, fie să le închiriezi. La început, majoritatea noilor operatori de jocuri de noroc optează pentru a doua variantă deoarece nu necesită o investiție foarte mare și în același timp nu ai de unde să știi cum va evolua businessul tău, iar în acest fel testezi aparatele care atrag mai mult clienții din zona în care ai sala de jocuri. 

Caracteristici aparat joc

Costurile pentru închirierea aparatelor de joc diferă în funcție de anumite aspecte. Trebuie să ai în vedere producătorul aparatului, vechimea acestuia, softul pe care  îl rulează și diferitele caracteristici speciale cum ar fi jackpotul. 

De exemplu, poți opta pentru un slot machine de la EGT, care este un furnizor de jocuri de noroc foarte cunoscut în România și livrează jocuri precum Shining Crown, Burning Hot sau 20 SuperHot. Prețurile aparatelor de la EGT pleacă de la 180 EUR + TVA și pot ajunge mult mai sus în funcție de versiunea aparatului și de cerințele pe care ai. O variantă mai nouă a unui aparat EGT care are și funcție de Jackpot poate ajunge la 345 EUR + TVA pe lună. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…