Cătălin Botezatu nu zice nu nici la femei, nici la bărbați

Cătălin Botezatu nu zice nu nici la femei, nici la bărbați

Cătălin Botezatu a venit cu primele declarații cu privire la relația cu un bărbat. Cunoscutul creator de modă a dorit să clarifice care sunt preferințele sale. Cătălin Botezatu a povestit că nu a dus lipsă de variate experiențe de-a lungul vieții sale.

Cătălin Botezatu a povestit că nu a dus lipsă de variate experiențe de-a lungul vieții sale, iubindu-se cu foarte multe femei. Designer-ul a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut, totodată menționând și faptul că dintre acestea erau și femei celebre.

Asumat și responsabil, acesta nu a ezitat să clarifice zvonurile cu privire la orientarea sa, făcând referire la multitudinea de zvonuri cu privire la fostele sale iubiri. Creatorul de modă a afirmat că nu s-a simțit niciodată deranjat că mai multe guri afirmau că acesta preferă și bărbații. Ba mai mult, a ținut să vină cu o replică la adresa celor care au lansat zvonuri false, susținând că s-a iubit cu sute de femei până acum.

Cătălin Botezatu: Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbaț

Designerul a afirmat că într-adevăr, îi plac femeile mai tinere decât el dar și faptul că a avut parte de experiențe memorabile, în care au fost implicați și alți bărbați.

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit impact.ro.

Fără a mai sta pe gânduri, Cătălin Botezatu a spus clar și răspicat adevărul. După cum reiese din declarațiile sale, creatorul de modă nu ar spune ”NU!” unei experiențe cu un alt bărbat, având în vedere că din punctul său de vedere, și bărbații au nevoie de iubire, la fel ca și femeile. Acesta a ținut să mai menționeze faptul că are o limită pe care nu a încălcat-o până acum.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul