Categoria „valori”/Vilă cu marmură, un BMW X6 și o grămadă de bani făcuți din proxenetism

Categoria „valori”/Vilă cu marmură, un BMW X6 și o grămadă de bani făcuți din proxenetism

Trei cetățeni din Slobozia, județul Iași, au fost luaţi cu mascaţii. Anchetatorii le-au luat şi banii şi o maşină BMW X6 care era în curtea casei. „Sursa” bogăţiei era exploatarea tinerelor românce prin metoda „loverboy” sau cu mirajul unui loc de muncă în Marea Britanie.

Trei romi din Slobozia care au dus “la produs” în Anglia tinere românce şi au făcut o avere din prostituţie au fost băgaţi la răcoare ieri de către poliţiştii şi procurori de la Criminalitate Organizată Iaşi. Cei trei proxeneţi sunt tatăl şi cei doi fii ai săi: Gruia Acatrinei Ghiocel de 47 de ani şi fiii săi, Cornel Acatrinei de 25 de ani şi Ioan Radu Acatrinei, de 24 de ani. Poliţiştii care au intrat peste ei în vila lor din Slobozia, au rămas uimiţi de luxul din interior: pe jos marmură de cea mai bună calitate, iar mobilierul foarte scump. “Este culmea cum au reuşit să facă atâţia bani pe spatele unor tinere românce. Nu înţeleg cum au reuşit să le «prostească»”, ne-a spus un anchetator.

Continuarea, în  Ziarul de Iași .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”