Cazul ciudat al femeii care a găsit în mailul iubitului clipuri video cu ea fiind violată chiar de partener, în somn

Cazul ciudat al femeii care a găsit în mailul iubitului clipuri video cu ea fiind violată chiar de partener, în somn

Suspectându-și logodnicul că o înșală, o femeie din Melbourne a intrat în contul de e-mail al acestuia. Acolo a găsit înregistrări video în care bărbatul o viola în timp ce dormea, au declarat procurorii, notează The Guardian.

Bărbatul va fi condamnat ca infractor sexual grav.

Bărbatul în care a avut încredere într-o relație de mai bine de doi ani a recunoscut că a violat-o de șapte ori și că a agresat-o sexual de 21 de ori fără știrea ei.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, care are și doi copii, a pledat luni vinovat la trei acuzații de agresiune sexuală și două acuzații de viol. El va fi condamnat ca infractor sexual.

Procurorii au declarat în fața tribunalului că femeia a descoperit nouă e-mailuri trimise fiecare dintre ele arătându-l pe acesta săvârșind infracțiuni sexuale împotriva ei în timp ce dormea.

Ea a putut să se identifice după tatuajele sale.

În primele ore ale zilei de 19 septembrie 2020, bărbatul a atins-o, a dezbrăcat-o și a violat-o.

El s-a filmat în timp ce o agresa din nou în acea noapte și în dimineața următoare, în timp ce ea dormea, și din nou la 17 octombrie 2020.

Unele dintre înregistrările video pe care femeia le-a găsit erau scurte, durând doar câteva secunde. Unul dintre ele a durat aproape 12 minute.

Ea a descris că se simțea semnificativ rănită și dezgustată că cineva cu care avea o relație a trădat-o într-o asemenea măsură și frustrată că nu știa ce se întâmplă.

Femeia s-a simțit violată și rușinată, a spus ea, recunoscând nedreptatea sentimentelor sale, deoarece nu făcuse nimic greșit.

„Habar nu am cum ar trebui să mai am încredere în cineva într-o relație intimă pe viitor”, a spus ea.

Femeia a descris, de asemenea, durerea ei legată de relațiile pierdute cu copiii și familia extinsă a agresorului ei, persoane pe care ajunsese să le considere ca fiind propria ei familie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...