Cazul de la Caracal/ Gheorghe Dincă, adus la Spitalul Penitenciar Jilava

Cazul de la Caracal/ Gheorghe Dincă, adus la Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, a fost adus miercuri la Penitenciarul Jilava.

Gheorghe Dincă a fost luat, miercuri dimineaţa, din arestul IPJ Dolj, pentru a fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, unde urmează să fie expertizat medical.

Alexandru Bogdan, avocatul lui Dincă, a afirmat zilele trecute că acesta are fracturi costale şi de stern, pentru că, la descinderile din 26 iulie, organele de poliţie l-ar fi lovit cu bocancii în zona pieptului, motiv pentru care ar putea fi dus la investigaţii medicale.

El ar putea fi examinat şi psihiatric.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, există indicii că a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu