Cazul de la Caracal/Câteva sute de persoane adunate în faţa casei lui Gheorghe Dincă; circulaţie îngreunată în zonă

Cazul de la Caracal/Câteva sute de persoane adunate în faţa casei lui Gheorghe Dincă; circulaţie îngreunată în zonă

Circulaţia rutieră pe strada Craiovei (DE70) din Caracal este duminică după-amiază afectată din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, pe sensul către Craiova, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ; pe sensul către Caracal, traficul este deviat pe centura municipiului.

''Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă, circulaţia rutieră pe strada Craiovei (DE70) este la această oră afectată pe raza municipiului Caracal, astfel: pe sensul către Craiova, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ; pe sensul către Caracal, traficul este deviat pe centura municipiului'', informează un comunicat.

Peste 300 de persoane s-au adunat duminică, în faţa casei lui Gheorghe Dincă, unde anchetatorii au continuat cercetările. În zonă se află şi numeroase forţe de ordine.


Foto: (c) Cristina MATEI / AGERPRES


La faţa locului au venit şi rude ale celor două fete ucise.

Lângă poarta casei lui Gheorghe Dincă, oamenii au făcut un adevărat altar, unde au depus lumânări, candele, coroane de flori şi câteva jucării de pluş în memoria celor două fete - Alexandra şi Luiza. Pe una dintre coroane se află scris un mesaj emoţionant: ''Iartă-ne, Alexandra!''.

Alexandra Măceşanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".


Sursa foto: Alexandra Macesanu / Facebook


Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...