Ccadavrul pe jumătate dezbrăcat al unei tinere din Republica Moldova, găsit pe o plajă din Italia

Ccadavrul pe jumătate dezbrăcat al unei tinere din Republica Moldova, găsit pe o plajă din Italia

Carabinierii încearcă să dezlege misterul morții unei tinere din Moldova, care a fost găsită, pe jumătate dezbrăcată, pe o plajă din Italia. Două femei au descoperit, în timp ce se plimbau, luni dimineață, trupul fără suflare al unei tinere moldovence, pe plaja din Porto Sant’Elpidio, provincia Fermo, regiunea Marche, scrie cotidianul La Stampa .

Galina Banea, tânăra moldoveancă găsită moartă pe o plajă din Italia FOTO Facebook

Femeia, care fost identificată de autoritățile din Italia ca fiind Galina Banea, avea 33 de ani și a locuit până în luna iunie a acestui an în Republica Moldova. Ea se afla în Italia de numai două săptămâni, în scopt turistic, după cum scrie Digi24 .

Trupul a fost găsit într-o poziție ciudată : întins pe spate, cu brațele încrucișate pe piept și cu pumnii strânși. De altfel, aceasta era dezbrăcată de la jumătatea corpului în jos. Medicul legist presupune, după o primă examinare, că femeia a murit înecată, pe corp nefiind găsite urme de violență. Însă circumstanțele morții ei rămân un mister.

Galina Banea a fost văzută în seara precedentă plimbându-se în compania a doi bărbați, potrivit martorilor. Anchetatorii bănuiesc că tânăra a fost omorâtă, dar nu exclud ipoteza unei morți accidentale, prin înec.

Bărbații care o însoțeau au fost identificați și duși la audieri de către poliția din Italia. Unul dintre ei este un român , în vârstă de 33 de ani, conform sursei citate anterior. Nu s-a comunicat dacă cei doi bărbați sunt suspecți sau dacă s-au luat alte măsuri împotriva lor. Cotidianul italian scrie că femeia îl cunoștea pe bărbatul român, ce înainte a avut mici antecedente în materie de droguri, dinainte de a sosi în Italia.

Femeia era căsătorită și a locuit până în luna iunie a acestui an în Moldova, scrie La Stampa.

Autoritățile din România au fost cele care i-au eliberat viza turistică, pentru Italia, la mijlocul lunii august.

Galina Banea închiriase o cameră în Porto Sant'Elpidio, dar dovezile arată că a frecventat și locuința bărbatului cercetat acum de procuratura locală.

Anchetatorii speră să capete mai multe informații, pentru a elucida misterul morții tinerei din Republica Moldova, la sfârșitul acestei săptămâni, când va fi efectuată autopsia cadavrului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat