Ce a postat Elena Gheorghe pe Instagram după ce ea și 11 membri ai familiei au fost confirmați cu Covid-19

Ce a postat Elena Gheorghe pe Instagram după ce ea și 11 membri ai familiei au fost confirmați cu Covid-19

Elena Gheorghe a trecut prin momente cumplite după ce ea și alți 11 membrii ai familiei sale s-au infectat cu noul coronavirus. Artista a postat un mesaj emoționant pe Instagram și i-a îndemnat pe oameni să se protejeze și să fie alături de semenii lor.
“Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare”, și-a început Elena Gheorghe postarea pe Instagram.

Îndrăgita artista a povestit că a fost “asistenta de serviciu” pentru familia ei și din acest motiv a fost absentă o perioadă de timp de pe rețelele de socializare.

“Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții, iar saturația lui era din ce în ce mai mică. După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară, căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt, trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am găsit după 2 zile de căutari prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu”, a povestit Elena Gheorghe.

Cântăreața spune că acum ea și familie ei se recuperează atât fizic, cât și psihic, și le-a mulțumit încă o dată celor care i-au ajutat să treacă peste această cumpănă.

“Mii de mulțumiri: doamnei dr. Savu, dr. Carciumaru, asistenților de la Spitalul Militar, dr Brotac, dr Grindei, asistentelor care au venit acasă să facă perfuzii, oamenilor care ne-au ajutat să găsim medicamentul, tuturor celor care au fost alături de noi, celor care s-au rugat pentru noi și bineințeles celui de Sus pentru că El este cel care a făcut ca totul să fie posibil. (…) Oameni dragi, nu vă dau sfaturi căci nu sunt specialist… eu sunt artist, însă protejați-vă și iubiți-vă familiile, prietenii, semenii, căci ura este ultimul lucru de care avem nevoie. Războiul nu se dă între noi oamenii, ci intre oameni și virus. Toți merităm să fim iubiți și salvați”, a mai scris artista.

Elena Gheorghe este căsătorită din 2011 cu Cornel Ene. Cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (9 ani) și Amelie Nicole (3 ani).

Fotografii: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...