Ce avere lasă în urmă Rona Hartner. Căsătoria cu Herve Cammilleri o lăsase falită: „Am bani să trăiesc”

Ce avere lasă în urmă Rona Hartner. Căsătoria cu Herve Cammilleri o lăsase falită: „Am bani să trăiesc”

Răpusă de o boală incurabilă cu care s-a luptat în ultimii ani, Rona Hartner nu a dus-o deloc bine cu banii. După divorțul de Herve Camilleri, bărbatul cu care a avut o relație timp de trei ani, artista a rămas fără aproape nimic.

Ca și cum această lovitură nu ar fi fost de ajuns, ulterior, actrița a fost diagnosticată cu o boală teribilă care a ucis-o.

Rona Hartner a murit la doar 50 de ani FOTO Adevărul

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în 2021, conform România TV .

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au unit destinele la începutul lunii octombrie, în anul 2019. Căsătoria a avut loc în Franța, iar actrița era în culmea fericirii, însă situația se pare că nu stătea așa în realitate. În 2021, după o căsnicie de trei ani, au decis să divorțeze. Artista spunea atunci că i-a oferit fostului soș tot ce a cerut, iar ea a păstrat doar casa de pe Coasta de Azur.

„Nu sunt disperată după shopping”

Recent, actrița a recunoscut că are o rezervă de bani, însă nu îi strânsese pentru a se întreține, ci pentru un proiect muzical.

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, spunea artista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat