Ce creatură mitică ești în funcție de semnul zodiacal

Ce creatură mitică ești în funcție de semnul zodiacal

Ideea de creaturi mitice i-a fascinat pe oameni timp de secole. Poveștile vechi ne-au arătat totul, de la monștrii din Loch Ness până la unicorni. Astrologia este utilizată de secole pentru a ne ajuta să ne cunoaște mai bine personalitatea. Fiecare semn zodiacal este asociat cu anumite trăsături de personalitate, relatează StyleCaster.

Nativii Scorpion sunt cunoscuți pentru profunzimea lor. Foto: Arhivă

În mod similar, creaturile mitice sunt cunoscute pentru trăsăturile lor unice. Astfel, află ce creatură mitică ești în funcție de zodie.

Berbec: Dragon

Berbecul este primul semn zodiacal cu un motiv. Nativii Berbec sunt lideri înnăscuți și extrem de agili. La fel ca dragonii, Berbecul își va face simțită prezența prin natura lor explozivă. Ei nu își îndreaptă întotdeauna furia spre tine, iar dragonii sunt cam la fel. De asemenea, nativii Berbec sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și impulsivă, reacționând adesea rapid la orice amenințare.

Taur: Gnom

Gnomii sunt cunoscuți pentru puterea și încăpățânarea lor , trăsături care se potrivesc cu cele ale Taurilor. Nativii Taur sunt încăpățânați și pot fi înfuriați de cei care gândesc diferit.

De asemenea, nativii Taur sunt foarte puternici și pot face față dificultăților.

Gemeni: Vârcolac

Gemenii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor duală , vârcolacii având o înclinație similară. Cea de-a doua latură a lor iese la iveală la lumina lunii. Pofta de sânge a unui vârcolac este destul de asemănătoare cu goana nesfârșită după cunoaștere a acestui semn zodiacal.

Gemenii sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea și versatilitatea lor, însă pot fi, totodată, destul de imprevizibili.

Rac: Spiriduș al casei

Acești spiriduși au grijă de casă și gestionează vibrația spirituală și fluxul de energie din casă. Astfel, nativii Rac și acești spiriduși au destul de multe lucruri în comun. Nativii Rac au grijă ca locuința lor să fie curată și ordonată. În cazul în care există drame în casă, acești spiriduși suferă, la fel cum suferă și un Rac atunci când membrii familiei nu se înțeleg.

Leu: Spiriduș

Spiridușii sunt cunoscuți pentru natura lor jovială și pentru dragostea lor pentru glume și farse. Nativii Lei sunt cunoscuți pentru că iubesc atenția și au tendința de a „înfrumuseța” adevărul, recurgând uneori la minciună, la fel ca spiridușii. Cu toate acestea, există un motiv pentru care norocul irlandezilor este frecvent asociat cu spiridușii, care sunt niște creaturi norocoase la fel ca Leii.

Fecioară: Vrăjitoare

Cu cunoștințele lor în materie de ierburi și poțiuni, vrăjitoarele au trăsături comune cu nativii Fecioară. Acești nativi sunt cunoscuți pentru atenția lor la detalii. În cazul în care sfatul lor nu este urmat, pot avea tendința de a deveni răzbunători, la fel ca o vrăjitoare. Însă, la fel ca vrăjitoarele, acești nativi sunt bine intenționați.

Balanță: Sirenă

Nativii Balanță sunt cunoscuți pentru frumusețea și farmecul lor. Fiind guvernați de Venus, acești nativi sunt influențați de dragoste, frumusețe și relații. Sirenele sunt foarte asemănătoare, seducând marinarii cu cântecele lor.

Scorpion: Monstrul din Loch Ness

Nativii Scorpion sunt cunoscuți pentru profunzimea lor și ce creatură mitică ar fi mai potrivită pentru a-i reprezenta decât monstrul din Loch Ness? Atât Scorpionii, cât și monstrul din Loch Ness sunt foarte intuitivi și își doresc o conexiune profundă, ei vor să-și protejeze intimitatea mai presus de orice. Și așa cum un Scorpion adoră în secret să fie solicitat, monstrul din Loch Ness nu se poate sătura de faptul că oamenii încă mai caută dovezi ale existenței sale.

Săgetător: Centaur

Amândoi sunt aventuroși, cu spirit liber și în căutarea adevărului, fiind în permanență în căutarea unor experiențe noi.

Capricorn: Elf

Elfii au un apetit vorace și își doresc să aibă un statut, la fel ca și nativii Capricorn, care sunt muncitori și dornici de realizări. În plus, ei sunt cunoscuți pentru ambiția lor și sunt „flămânzi de putere”, iar elfii sunt mereu în căutare de comori.

Vărsător: Unicorn

Această creatura magică și mitică nu poate fi atribuită decât celui mai excentric semn zodiacal, Vărsătorul. Nativii Vărsător sunt cunoscuți pentru abordarea lor nonconformistă asupra vieții.

Ei s-au născut pur și simplu pentru a ieși în evidență și pentru a-i inspira și pe alții să strălucească.

Pești: Zână

Zânele sunt mici creaturi care se bucură să zburde. La fel ca un nativ Pești visător și creativ, zânele au o afinitate pentru magie și pentru a vedea frumusețea în toate lucrurile. Atât zânele, cât și nativii Pești au o conexiune profundă cu natura și se simt cel mai bine atunci când se bucură de ceea ce are de oferit Mama Natură.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia