„Ce face asta, bă, a luat-o razna? Bă, ce face asta?” Dragnea, joi, panicat că Dăncilă face declarații presei despre amnistie și grațiere.

„Ce face asta, bă, a luat-o razna? Bă, ce face asta?” Dragnea, joi, panicat că Dăncilă face declarații presei despre amnistie și grațiere.

„Ce face asta, bă, a luat-o razna? Bă, ce face asta?” Dragnea, joi, panicat că Dăncilă face declarații presei despre amnistie și grațiere. Da, oameni buni, asta se întâmplă acum în PSD! Este disperarea unui șobolan încolțit care pune presiune pe o femeie să facă un lucru care va arunca țara în aer de sărbători! 

„Ce face asta, bă, a luat-o razna? Bă, ce face asta?” a zbierat ieri Dragnea, în biroul său, sărind de pe fotoliu. Viorica Dăncilă tocmai declarase că românii vor avea sărbători fericite și că nu va da nicio ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere. Probabil că a ieșit la declarații de frică, să mai scape de presiune. Fără să-l fi prevenit înainte pe Dragnea. Din biroul căruia tocmai plecase.

Doar președintele mai știe aceste amănunte, și tocmai de aceea i se adresează așa, dar Viorica Dăncilă a fost sunată și avertizată de toți aliații strategici ai României să nu se lase târâtă într-un joc care nu este al ei și care poate da prilej unei mari destabilizări în țară chiar în timpul crizei ruso-ucrainiene de lângă granițele noastre. „Lăsați Justiția în pace, nu vă implicați”, a fost mesajul ferm primit.

Și pare că nu vrea să intre în belele. Mai ales că Dragnea, în perversitatea lui, nu i-a cerut niciodată direct acest lucru. O face prin interpuși, spune sursa noastră. O presează zi de zi prin tot felul de cozi de topor care îi aduc aminte cui datorează poziția pe care o ocupă și care enumeră de fiecare dată un nume de condamnat. Fie că e primar, președinte de consiliu județean sau ministru. Însă, spune sursa, Dăncilă e mult mai hârșită politic decât o cred unii sau alții. Nici ea nu a deschis subiectul față în față cu Dragnea. Se face că nu știe nimic. Așteaptă să fie rugată ca să poată da un răspuns.

Lucrurile se vor lămuri luni

Luni se vor tranșa lucrurile. Dragnea, sub pretextul validării unui nou Consiliu Național și al validării lui Mihai Fifor ca președinte, a chemat la București o armată de peste cinci sute de pesediști. Armată dominată de primarii PSD. În cadrul acestui Comitet Național urmează să fie pusă presiunea partidului pe Viorica Dăncilă. Mai mult, să fie pusă în fața faptului împlinit: Consiliul Național, for de conducere al partidului, să adopte o hotărâre prin care să ceară Guvernului să adopte o ordonanță privin repararea nedreptăților produse de statul paralel.

Sursa noastră spune că acesta este motivul convocării Consiliului Național. Luni vom vedea dacă Viorica Dăncilă va mai declara că nu va adopta ordonanța în condițiile unei solicitări oficiale a partidului. Vă spunem de acum un lucru: în mod cert nu va demisiona!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…