Ce gandesc femeile despre misoginism: născut din ură sau din frică?

Ce gandesc femeile despre misoginism: născut din ură sau din frică?

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Subiectele discutate azi sunt:

Misoginismul: de ce urâm femeile - Într-o societate în care subiectul egalităţii între sexe este permanent repus pe agenda zilei, misoginismul ar părea un simplu capriciu al unor întârziaţi în timp. Ura faţă de femei, sau desconsiderarea faţă de o persoană pe baza apartenenţei la un gen natural, este, însă, cât se poate prezentă şi răspândită în întreaga lume.

Reţeta succesului: 7 lucruri pe care nu trebuie să le spui dacă vrei să avansezi la locul de muncă - Dacă vrei să ai succes şi să ocupi un post cât mai înalt, fii atent la exprimarea pe care o foloseşti la birou. Există lucruri mici, aproape insesizabile pentru tine, care îţi pot distruge şansele la cariera mult visată.

Plante şi alimente care îi fac bine tiroidei - Deşi nu există date foarte clare privind numărul românilor cu afecţiuni ale tiroidei, specialiştii estimează că aceştia sunt de ordinul sutelor de mii. Unele plante şi alimente participă la activarea tiroidei, altele la frânarea activităţii ei.

Viaţa adolescentină de după divorţ - Cu toate că rata divorţului a scăzut la nivel mondial, despărţirile pentru cei care au trecut de vârsta de 40 de ani rămân constante. Viaţa care urmează pentru cei rămaşi singuri se aseamănă cu parcursul amoros al adolescenţilor: relaţii scurte şi multe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?