Ce mai face atacantul despre care se spune că ar fi „marcat” și în „poarta” soției lui Dan Petrescu, dar și în cea a nevestei lui Stelea

Ce mai face atacantul despre care se spune că ar fi „marcat” și în „poarta” soției lui Dan Petrescu, dar și în cea a nevestei lui Stelea

A fost unul dintre cei mai talentați atacanți ai generației sale și a evoluat toate cele trei mari echipe din Capitală. A adunat 15 selecții și două goluri la naționala României și a fost în lot la Campionatul Mondial din 1998, ultimul la care au participat ”tricolorii”, scrie digisport.ro .

Este vorba despre Radu Niculescu (48 de ani). Fostul vârf a început fotbalul la Șoimii Sibiu, apoi a trecut la Inter Sibiu și a mai jucat de-a lungul carierei la Dinamo, Universitatea Craiova, FC Național, Rapid, Galatasaray, Ankaragucu, Steaua și Chongqing Liangjiang (China), iar în 2005 a agățat ghetele în cui, la doar 30 de ani.

La începutul anilor 2000, Niculescu a fost implicat într-un scandal care a ținut primele pagini ale publicațiilor de sport din România. Fostul atacant a fost acuzat că a avut o aventură cu Dana, soția de la acea vreme a lui Dan Petrescu. Drept urmare, nu la mult timp, ”Bursucul” a și divorțat.

De asemenea, s-a zvonit și faptul că Radu Niculescu i-ar fi trimis câteva mesaje și soției lui Bogdan Stelea, iar fostul portar ar fi reacționat dur în timpul unui cantonament.

După ce s-a retras din fotbal, Niculescu nu a mai făcut parte din fenomen. A deținut un restaurant pe care l-a vândut în schimbul sumei de 170.000 de euro, apoi, în 2016, a intrat în politică, devenind consilier local în cadrul Primăriei Turnu Roșu, localitate aflată la aproximativ 25 de kilometri de Sibiu.

Radu Niculescu este ecologist convins și a pus bazele unui ONG în acest domeniu, Asociația Turnu Roșu - Verde.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!