Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

Nelu Cortea a avut un mesaj emoționant de transmis pe rețelele de socializare la finalul ediției cu numărul 40 din America Express. În această ediție s-a decis ultima echipă care a părăsit competiția înainte de finală.

FOTO A1.ro

Ultima săptămână de America Express a venit și cu ultima eliminare de pe Drumul Aurului. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția la finalul unei curse spectaculoase în care toate cele trei echipe rămase în competiție au tras foarte mult pentru a evita eliminarea.

Bordea și Cortea au fost din nou aproape de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și în semifinale. Cele două echipe s-au confruntat în final pentru ultimul loc care ducea mai departe în marea finală.

Imediat după ce au aflat că echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru va părăsi competiția, Bordea și Cortea au spus că aceștia le-au devenit dragi și că pe toată durata concursului a fost echipa cu care s-au duelat cel mai mult.

„Chiar au ajuns să ne fie dragi. Tot concursul ăsta am stat unii lângă alții. Noi ne imaginam că dacă ajungem în finală, mergem cu ei”, au spus la testimoniale Bordea și Cortea.

După difuzarea ediției de miercuri seară, Nelu Cortea a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare adresat echipei eliminată din competiție.

„Ne bucuram ca ati fost langa noi toata cursa! Ati fost minunati! @chef_catalin_scarlatescu @americaexpressromania @bordeacatalin”, a scris acesta, potrivit A1.ro .

Drumul Aurului este aproape de final și doar două echipe au șansa de a pune mâna pe marele premiu după un traseu de 7.000 de kilometri. Duminică seară, echipele formate din Cătălin Bordea cu Nelu Cortea și Andrea Bălan cu Andrea Antonescu vor lupta să obțină marele trofeu la capătul unui traseu care a traversat 3 țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse