Ce șanse sunt să vedem transferuri spectaculoase în iarnă? Salah și Messi ar putea schimba echipele!

Ce șanse sunt să vedem transferuri spectaculoase în iarnă? Salah și Messi ar putea schimba echipele!

După o vară în care cluburile din Arabia Saudită au reușit să transfere câțiva dintre cei mai buni fotbaliști din Europa, se anunță o iarnă la fel de spectaculoasă. Printre jucătorii care ar putea schimba echipele se află Mohamed Salah și Lionel Messi.

În general, transferurile spectaculoase se fac vara, iar iarna cluburile doar încearcă să completeze lotul pe posturile pe care au probleme. Dar această iarnă se anunță diferită, având în vedere numele jucătorilor care ar putea schimba echipele. Iată câteva mutări care s-ar putea produce.

Mohamed Salah

Fotbalistul lui Liverpool a fost aproape de plecarea de pe Anfield încă din vară. La un moment dat, presa a scris că a informat clubul că își dorește să se transfere la Al Ittihad, unde se află deja nume ca N'Golo Kante, Karim Benzema și Fabinho. Mutarea a picat în ultima clipă, dar Salah este în continuare cu gândul la un transfer în Arabia Saudită.

"Cormoranii" au refuzat 175 de milioane de euro pentru transferul lui Salah la Al Ittihad, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla și în iarnă. Fiind un subiect atât de mediatizat, transferul lui Salah a primit și cote la unele case de pariuri sportive. Cele mai bune șanse sunt pentru un transfer în Arabia Saudită (cotă 2.88), în timp ce probabilitatea unui transfer la Real Madrid este mult mai mică (cotă 21.00), iar o mutare la FC Barcelona pare și mai greu de realizat (cotă 34.00).

Lionel Messi

Despre revenirea lui Lionel Messi la FC Barcelona se discută de aproape un an. În vară, clubul catalan a părut favorit să obțină semnătura argentinianului, însă problemele financiare pe care FC Barcelona le avea au împiedicat revenirea pe Camp Nou. Messi a semnat în cele din urmă cu Inter Miami, unde a început în forță.

Totuși, de la finalul lunii octombrie sezonul său a ajuns la final, având în vedere că echipa nu a obținut calificarea în play-off. Presa internațională scrie din nou despre posibilitatea ca Messi să revină la FC Barcelona, deși argentinianul nu a confirmat această variantă. Pentru cei care doresc să mizeze pe un transfer la FC Barcelona, cota este 4.00. Alte variante vehiculate au cote mult mai mari: Inter Milano - cotă 21.00, Manchester City - cota 21.00 și Arsenal - cota 26.00.

Victor Osimhen

Fotbalistul nigerian a fost unul dintre protagoniștii lui Napoli în sezonul magic în care echipa a câștigat titlul în Serie A. Și în acest sezon a marcat 6 goluri în 8 meciuri de Serie A, iar Osimhen va fi cu siguranță unul dintre cei mai curtați jucători din Europa. Interesul pentru el este ridicat, iar printre echipele care îl curtează sunt Chelsea, Arsenal, PSG, FC Barcelona și AC Milan. Desigur, și interesul din Arabia Saudită este prezent. Cele mai bune șanse să-l transfere le are Chelsea, cu cotă 8.00 pentru o mutare în iarnă. Arsenal are cotă 10.00, iar un transfer în Arabia Saudită are cotă 12.00.

Pedro Neto

Jucătorul lui Wolverhampton a avut evoluții apreciate și a intrat în atenția cluburilor mari din Premier League. Trecut și pe la Braga și Lazio Roma, Pedro Neto se află pe lista granzilor, iar cele mai bune șanse să-l transfere le are Arsenal, care a primit cota 6.00 din partea bookmakerilor. Liverpool are cota 8.00, iar Tottenham are cotă 12.00. Și despre Manchester United s-a spus că este interesată, iar formația de pe Old Trafford are cotă 16.00.

Harry Maguire

Fundașul central a fost adus cu 87 de milioane de euro de la Leicester în 2019, dar evoluțiile sale de la Manchester United au fost inconstante. Despre problemele din apărarea lui United s-a discutat intens în ultimii ani, iar Maguire a fost ironizat adesea pentru inexactitățile sale. Tocmai din acest motiv, din iarnă ar putea face un pas în spate și să semneze cu o echipă ceva mai mică. Presa britanică a scris despre un interes al lui West Ham, însă cota este încă mare: 9.00. Un transfer la Aston Villa are cota 10.00, iar o mutare în Germania sau Franța are cota 13.00.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?