Ce scrie în certificatul de deces al actriței Raquel Welch. Cea mai dorită femeie din lume a avut o boală cruntă FOTO

Ce scrie în certificatul de deces al actriței Raquel Welch. Cea mai dorită femeie din lume a avut o boală cruntă FOTO

Raquel Welch, unul dintre sex-simbolurile cinematografiei, a murit pe 15 februarie, la 82 de ani, însă certificatul de deces a fost eliberat abia de curând.

Raquel Welch a fost inclusă în Top 100 cele mai sexy vedete din istoria filmului FOTO Profimedia

La vremea decesului , managerul ei a anunțat doar că actrița americană a încetat din viață în urma unei „scurte suferințe".

Certificatul său de deces, eliberat de Departamentul de Sănătate Publică din Los Angeles, în data de 3 aprilie 2023, a fost publicat de TMZ. Cauza morții a fost un stop cardiac, însă vedeta americană suferea de o boală cruntă, pe care nici ea, nici familia nu au făcut-o publică în timpul vieții actriței.

Raquel Welch suferea de Alzheimer , iar raportul medical arată că boala a fost „cauza fundamentală care a declanșat episodul medical ce a dus la deces“.

Actrița a devenit faimoasă odată cu rolurile ei din „One Million Years BC“ și „Fantastic Voyage“, în 1966. Deși Loana, personajul său din pelicula „One Million Years BC“, a avut foarte puține replici, costumul din piele de căprioară pe care l-a purtat în acel film i-a adus statutul de sex-simbol internațional . După acest film, popularitatea sa a crescut rapid.

Din acel moment, Welch a avut o carieră de succes ca vedetă de cinema, în anii 1960 și 1970, câștigând un Glob de Aur pentru rolul din "Cei trei muschetari", în 1974. În plus, actrița era o prezență constantă în revistele de modă și în emisiuni TV, ceea ce a contribuit și mai mult la popularitatea sa.

Până în anul 1995, Welch a fost desemnată una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului, într-un număr al revistei Empire. Totodată, ea s-a clasat pe locul 3 în Topul Playboy 100 de vedete cele mai sexy din secolul 20.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

4 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...