Ce șobolan sinistru!/Citiți și voi care sunt de fapt dedesubturile „dezvăluirilor” lui Tudorel Toader despre Oprișan!

Ce șobolan sinistru!/Citiți și voi care sunt de fapt dedesubturile „dezvăluirilor” lui Tudorel Toader despre Oprișan!

Potrivit fostului ministru al Justiţiei din România, discuţiile pe acest subiect au avut loc în luna aprilie a anului 2019, înainte ca Tudorel Toader să fie revocat din funcţie.

Dezvăluirile fostului ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, cu privire la mesajul primit în aprilie 2019 de la Marian Oprişan, fostul lider al PSD şi al Consiliului Judeţean Vrancea, prin care i s-a adus la cunoştinţă motivele pentru care va fi revocat din funcţie, nu sunt deloc întâmplătoare, dezvăluie Adevărul

Acestea vin în contextul în care Tudorel Toader face demersuri, care se pare că au succes, pe lângă noua conducere liberală a Consiliului Judeţean Vrancea să obţină sediul unui imobil de patrimoniu din Focşani, recent reabilitat, pentru a deschide în Vrancea, judeţul său natal, mai multe linii de studii ale Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi, unde Tudorel este rector. 

Totul este legat şi de faptul că Marian Oprişan se opune public acestei iniţiative, considerând că acea clădire istorică, la care s-a lucrat 30 de ani pentru reabilitarea ei, ar trebui să devină Palatul Culturii din Vrancea.

De altfel, chiar de Ziua Unirii Principatelor Române, adică duminică, 24 ianuarie, la inaugurarea clădirii, Oprişan a întrerupt discursurile celorlalţi oficiali pentru a anunţa că nu este de acord cu trecerea clădirii în administrarea Universităţii la care rector este Tudorel Toader, discuţii avansate fiind şi cu Universitatea din Bucureşti, care la rândul ei vrea să înfiinţeze două secţii la Focşani.

Mesajul pe care Marian Oprişan i l-a trimis lui Tudorel Toader în 2019

„Domnule ministru, vă rog să nu vă supăraţi, vreau să ştiţi de la mine. Astăzi avem CEX şi voi cere revocarea dvs din funcţie. Nu aţi promovat OUG pentru graţiere şi amnistie, nu aţi promovat OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală. Aşa nu mai putem continua", i-ar fi scris Oprişan lui Tudorel Toader... 

După dezvăluirea mesajului, fostul ministru al Justiţiei a conchis: „ A procedat întocmai!”.

Marian Oprişan încă nu a reacţional la mesajul postat pe Facebook de Tudorel Toader.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

4 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

5 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?