Ce trebuie să știi despre pariurile sportive?

Ce trebuie să știi despre pariurile sportive?

Îți place fotbalul, ești fan rugby sau urmărești pasionat cursele de Formula 1? Poți să-ți duci hobby-ul la un nivel superior, prin pariuri pe sporturile preferate. Iată ce trebuie să știi despre sport betting, ca să te bucuri pe deplin de faze, goluri, victorii și titluri de campion.

Fiecare sport are reguli de pariere specifice

Poți să pariezi pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, tenis de masă, fotbal american, hochei pe gheață, baseball, MMA, snooker, sporturi cu motor, rugby, sporturi de iarnă, box, badminton, darts, ciclism, Formula 1, cricket, golf, polo pe apă, hochei pe iarbă, speedway, șah, surfing ș.a. După ce te decizi care sunt sporturile și competițiile preferate, interesează-te despre regulile de pariere specifice acelor discipline sportive. Reține și faptul că regulamentul de pariere diferă de la o casă de pariuri la alta și între site-urile de sport betting. Asigură-te că știi toate detaliile înainte de plasarea pariurilor sportive, fie că joci la agențiile stradale sau alegi pariuri online.

Ai la dispoziție diferite strategii pentru pariuri sportive

Ca să ai mai multe șanse, studiază strategiile de pariere pentru sporturi individuale și sporturi de echipă, sporturi tradiționale sau sporturi exotice. De exemplu pentru pariuri la fotbal, cel mai îndrăgit joc, ai la dispoziție diferite sisteme de pariere, statistici și informații despre meciuri, jucători și echipe.

Poți să joci pariuri online pe cote simple sau cote compuse, să joci bilete cu pariuri tip handicap, pariuri pe jucători, meci, pauză și/sau final, 1x2, total goluri, scor corect, marcatori ș.a. Variază mizele și biletele, alege pariuri speciale, combo, antepost, pariuri pe cornere, pariuri pe cartonașe, pariuri pe penalty-uri, scorecast, wincast ș.a.

Poți să joci pariuri live pe sporturile preferate

Pentru un plus de adrenalină, poți să alegi pariuri live, la care mizezi chiar în timpul desfășurării meciului. Cele mai populare sporturi pentru live betting sunt fotbal, baschet, tenis, handbal, volei, tenis de masă, darts.

Încearcă-ți norocul la pariuri live de tip rezultat final, total goluri, peste/sub, următorul gol, niciun pariu pe egal (DNB), șansă dublă. Urmărește competițiile sportive la care pariezi live, ca să fii pe fază și să modifici sau să anulezi pariurile dacă apar modificări de scor, schimbări de jucători, accidentări ș.a.

Te distrezi la pariuri virtuale pe sporturi diverse

Când joci pariuri sportive online, poți să te distrezi ca la jocurile electronice, cu pariuri virtuale. Acestea sunt pariuri pe întreceri sportive simulate pe calculator, cu grafică 3D, sonor și echipe inspirate din realitate.

Pariezi pe campionate de fotbal virtual, întreceri de baschet, curse de ogari, meciuri de tenis, competiții de speedway, tururi de ciclism ș.a. Ai fun non-stop, într-un ritm alert, pentru că meciurile virtuale durează mai puțin decât cele din realitate. Astfel, la fiecare 4-5 minute, ai o nouă ocazie să plasezi pariuri virtuale pe întreceri sportive variate.

Ia în considerare detaliile prezentate și joacă responsabil pariuri sportive, ca să-ți petreci timpul liber într-un mod distractiv și să te bucuri pe deplin de victoriile echipelor preferate sau ale jucătorilor favoriți.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

3 Se deschide o nouă porțiune din Autostrada Bucureștiului A0: „luni, 15 aprilie, de la ora 14.00!”

4 Foarte interesante amănunte...

5 VIDEO „Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau în scris. Nu mâine, nu poimâine, dar se va întâmpla”