Ce „vrăji” i-o fi făcut asta lui Țuțuianu de a făcut-o din casieră președintă la CAS Dâmbovița? Să vedeți ce salariu are!

Ce „vrăji” i-o fi făcut asta lui Țuțuianu de a făcut-o din casieră președintă la CAS Dâmbovița? Să vedeți ce salariu are!

Ce „vrăji” i-o fi făcut asta lui Țuțuianu de a făcut-o din casieră președintă la CAS Dâmbovița? Să vedeți ce salariu are! Vă prezentăm astăzi cazul Niculinei Sandu, directoarea CAS Dâmboviţa, despre care angajaţi ai Casei de Asigurări susţin că este menţinută în funcţie de preşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu, deşi nu îndeplineşte nici măcar criteriile minime pentru ocuparea acestei funcţii.

Bugetul.ro  scrie că, absolventă de liceu agricol, Niculina Sandu s-a angajat la CAS Dâmboviţa fără să aibă studii superioare. Liderul Sindicatului Independent al Funcţionarilor Publici, Ion Oproiu susţine că aceasta a dat de 5 ori examenul pentru a putea fi admisă pe un post de simplu casier. Promovarea acesteia s-a petrecut precum în basmele cu Harap Alb, a crescut într-o zi câţi alţii în 10. Mult mai târziu decât normal, în timp ce era angajată a CAS, actuala directoare/președintă a început studiile economice la Universitatea Valahia din Târgovişte, pe care le-a finalizat în 5 ani și pe care le-a făcut la distanță. Apoi a ajuns director Economic şi imediat director/președinte interimar al CAS Dâmboviţa, unde, potrivit lui Ion Oproiu are un salariu de 18.000 de lei pe lună.

Salarii la CAS Dâmbovița:

Atât Ion Oproiu, cât şi angajaţi ai CAS Dâmboviţa susţin că nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul politic de care aceasta beneficiază şi că în spatele acestei numiri stă chiar Adrian Ţuţuianu.

Întreaga familie Sandu ocupă funcţii publice de conducere în judeţul Dâmboviţa, deşi performanţele lor în Educaţie ridică totuşi multe semne de întrebare, mai scrie  Bugetul.ro .

De exemplu unul din fraţii Niculinei Sandu, Gheorghe Sandu este fost director în cadrul ANAF, actual primar PSD în comuna Dragodana din judeţul Dâmboviţa. Soţia acestuia lucrează în Ministerul Agriculturii sau cel puţin lucra în anul 2014, potrivit declaraţiei de avere.

„Fratele lui Gheorghe Sandu, este şeful Biroului Vamal Dâmboviţa, iar cumnata acestuia, Ionela Sandu, este comisarul şef la OJPC Dâmboviţa, ambele numiri fiind făcute cu sprijinul lui Țuțuianu”, scrie presa locală.

Şi cumnatul Niculinei Sandu, Sorin Sandu ocupă o funcţie publică de conducere. Este actual şef Poliţie în oraşul Moreni din judeţul Dâmboviţa, după ce a fost în trecut adjunct la Poliţia Municipiului Târgovişte.

Ion Oproiu, liderul Sindicatului Independent al Funcţionarilor Publici, a depus memorii peste memorii unde a prezentat inclusiv abateri disciplinare grave ale Niculinei Sandu, subliniind faptul că aceasta este menţinută în funcţie pur politic şi că angajaţii CAS Dâmboviţa sunt de-a dreptul terorizaţi. Un astfel de memoriu a fost trimis şi către premierul Mihai Tudose, în speranţă că cineva va face totuşi dreptate.

În judeţul Dâmboviţa s-a zvonit şi faptul că Niculina Sandu şi fraţii ei ar beneficia de sprijnul Serviciilor de Informaţii, pentru că ar fi fost recrutaţi ca informatori.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski