Cea mai „pisi” șoferiță de TIR din România și povestea ei...

Cea mai „pisi” șoferiță de TIR din România și povestea ei...

Un TIR ieșit din tipare și o șoferiță excentrică au devenit „cuplul perfect” care străbate șoselele României. Nelipsite sunt și două pisici, care se simt ca acasă în cabina camionului.

Georgeta are 35 de ani și conduce camioane și TIR-uri de 12 ani. Surprinde prin modul în care a ales să practice meseria rezervată, în general, bărbaților. Locuiește în comuna Crăciunelu de Jos din județul Alba. După 9 ani de condus pe drumurile Spaniei, a revenit în țară, și-a cumpărat un camion și lucrează doar pentru ea.

Și-a amenajat cabina TIR-ului în culoarea ei preferată - roz și se îmbracă în aceeași culoare. Astfel, Georgeta a căpătat și porecla de „Barbie de România”.

femeie sofer tir

Interiorul cabinei este roz FOTO Instagram/ georgeta.pisy

Pe drum, îi țin companie două pisici, pe care le plimbă după ea peste tot, pisoiul Norocel și pisicuța Pisy. Aranjată și îmbrăcată sexy chiar și când conduce camionul, Georgeta pare mai degrabă o fată de oraș decât o șoferiță de TIR.

Femeia și-a descoperit pasiunea pentru șoferit după ce a încercat mai multe profesii, dar niciuna nu i-a plăcut. „Am făcut Facultatea de Management, am terminat-o, dar după aceea nu mi-a mai plăcut. Am făcut și cursuri de hair stylist și make-up artist și nici asta nu mi-a plăcut. Ca să mă întrețin și să pot face școala, m-am angajat la tot felul de magazine. Când mi-am luat carnetul de profesionist, direct pe TIR m-am dus”, spune tânăra șoferiță, potrivit ziare.com .

femeie sofer tir

Una dintre cele două pisici adoptate de Georgeta FOTO Instagram/ georgeta.pisy

Fascinația pentru mașinile de mare tonaj o are din copilărie, dar este singura din familia ei care conduce un TIR. Susține că s-a făcut șoferiță și în memoria tatălui ei, care a murit când era mică.

Recunoaște că nu a fost dintotdeauna așa cochetă. „Când am început șoferia, m-am tuns scurt, mi-am luat haine de la bărbați, m-am îmbrăcat ca un bărbat, iar când m-am dus la încărcat, m-a strigat un băiat: ”Hai, colegule!”. Atunci mi-am schimbat stilul. O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând”, a completat Georgeta.

femeie sofer tir

Georgeta, șoferița sexy din Alba FOTO Instagram/ georgeta.pisy

Este recunoscătoare familiei, care a ajutat-o să își îndeplinească visul. „Camionul este al meu, de asta mi-am permis să fac chestia asta, nu știu dacă cineva ar fi acceptat să îi fac camionul roz”, a mai precizat femeia.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”