Cea mai tânără victimă a coronavirusului în Europa, o fată de 12 ani, a murit în Belgia/Un adolescent de 14 ani a decedat duminică în Portugalia

Cea mai tânără victimă a coronavirusului în Europa, o fată de 12 ani, a murit în Belgia/Un adolescent de 14 ani a decedat duminică în Portugalia.

O fată de 12 ani a decedat în Belgia, fiind considerată cea mai tânără victimă a coronavirusului din Europa, transmite Lesoir.be. Anterior, în rândul tinerilor au mai decedat doi adolescenți, în vârstă de 16 ani din Franța și de 14 ani din Portugalia. Starea fetiței, testată pozitivă pentru noul coronavirus, s-a deteriorat după trei zile de febră.

FPS Health anunțat decesul marți dimineața. ”Este un moment dificil, deoarece este vorba de copil. Ne gândim la familia sa și la cei dragi. Este un eveniment rar, care ne bulversează „, a declarat Emmanuel André, virolog.

După franțuzoaica Julie (16 ani), portughezul Vitor Godinho (14 ani) a decedat duminică dimineața în mod neașteptat la spitalul São Sebastião din Feira.  Adolescentul, pasionat de futsal, era în bune condiții de sănătate și, cu excepția unui psoriazis, nu figura cu antecedente medicale.

În Belgia se înregistrau marți la prânz 12.775  de cazuri de infectare și 705 decese, potrivit worldometers.info, țara fiind pe locul 10 în topul țărilor afectate de coronavirus.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …