Ceceni conduși de nepotul lui Kadîrov au violat o propagandistă rusă

Ceceni conduși de nepotul lui Kadîrov au violat o propagandistă rusă

Ceceni conduși de nepotul lui Kadîrov, Hasan Ibrahimov, au violat o propagandistă rusă și i-au bătut cameramanul, într-un hotel din Melitopol, scrie presa din Ucraina, care prezintă plângerea depusă de televiziunea NTV la comitetul de investigații al Federației Ruse, scrie defapt.ro .

Foto: Twitter

Jurnalista violată este Olga Zenkova, de la canalul NTV, controlat de Gazprom și supus sancțiunilor SUA.

În Rusia, subiectul este cenzurat, dar conducerea postului a avut curajul să depună o plângere.

Plângerea NTV Document tradus

„În documentul trimis Comisiei de anchetă se indică faptul că propagandista Olga Zenkova și cameramanul Artem Yepifanov se aflau în hotelul Vorontsovsky din Melitopol, când au fost atacați de un grup de persoane în uniforme de camuflaj, care s-au prezentat drept luptători ai batalionului Akhmat.
«În urma atacului, Yepifanov Artem Sergeevich a primit răni de gravitate medie, ceea ce este dovedit prin protocolul de examinare în spitalul orașului Melitopol №1.

În ceea ce privește reporterul Olga Viktorovna Zenkova, grupul de persoane a comis și acte violente de natură sexuală», se arată în apelul conducerii NTV către comitetul de investigații.

Conducerea canalului de propagandă s-a plâns că «oficiul comandantului militar» din Melitopol a refuzat deschiderea unui dosar penal”, scrie MyUkraineis.org.

Site-ul prezintă și plângerea, din 21 ianuarie, către comitetul de investigații al Federației Ruse.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”