Cele mai dorite trei femei din zodiac. Sunt irezistibile și bărbații roiesc în jurul lor

Cele mai dorite trei femei din zodiac. Sunt irezistibile și bărbații roiesc în jurul lor

Aceste femei, conform numerologulului Mihai Voropchievici, sunt pasionale, au firi puternice, emană senzualitate. De asemenea, sunt inteligente, spontane și au o încredere debordantă în propria persoană. Sunt comunicative, curioase și mereu în mișcare.

Cele mai dorite femei din zodiac FOTO Shutterstock

Se pare că, niciun bărbat nu le poate rezista femeilor din aceste trei zodii.

Scorpion

Conform numerologului Mihai Voropchievici, care a vorbit în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, femeia Scorpion se numără printre cele mai dorite femei din tot zodiacul. Aceasta emană un magnetism misterios și pasional, care atrage pur și simplu atenția bărbaților. De asemenea, femeia scorpion are o stimă de sine extrem de ridicată.

Este recunoscută pentru personalitatea ei puternică și aura enigmatică care le ajută să aibă farmec irezistibil asupra bărbaților. Femeia Scorpion este profundă emoțional, emană senzualitate puternică și stabilitate, este foarte convingătoare. Aceasta poate fi adesea dominanta și puternică în relații, fiind în căutarea unui partener care să îi egaleze intensitatea și puterea.

Balanța

Și femeia Balanță se numără printre cele mai dorite femei din zodiac. Ea este extrem grațioasă în tot ceea ce face. Este căutată de bărbați pentru că apreciază armonia, dar și frumusețea. Femeia Balanță este diplomată și știe să creeze relații echilibrate și armonioase. Personalitate ei calmă și plăcută o face extrem de dorită în rândul bărbaților.

Are o abilitate de a percepe vibrațiile subtile și de a citi gândurile și emoțiile partenerului său. Aceasta îi poate da un avantaj într-o relație. Să fii cu o Balanță este chiar ușor și mulți bărbați și-ar dori o astfel de femeie lângă ei. Femeia Balanță face orice ca să-și vadă partenerul fericit și să aibă o familie frumoasă.

Citește continuarea pe Click!.ro și află care este cea de-a treia zodie a femeilor irezistibile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”