Cele mai iubite zodii în acest weekend. Au parte de amor ca-n filme și declarații pasionale

Cele mai iubite zodii în acest weekend. Au parte de amor ca-n filme și declarații pasionale

Luna intră în semnul Leului, iar atmosfera este foarte romantică zilele acestea, mai ales după celebra deja conjuncție astrală, așa numitul sărut dintre planetele Venus și Jupiter.

Oamenii sunt captați de iubire în acest weekend

În ultimele două săptămâni, planetele au dat senzația că s-au apropiat una de cealaltă, dar în realitate ele se află încă la o distanță de 600 de milioane de km.

Conjuncțiile au loc frecvent în sistemul nostru solar pentru că „planetele orbitează în jurul Soarelui într-o formă aproximativ similară – eliptică – și, deci, au traiectorii similare pe cer”, conform NASA.

Cu toate acestea, resimțim orice mișcare de pe cer, din punct de vedere astrologic. Și cum totul este energie în mișcare, și auspiciile favorabile se schimbă, de la o zi la alta, de la o zodie la alta.

Care sunt zodiile cele mai bine aspectate în acest sfârșit de săptămână ne spune Ruby Miranda, astrolog și expert divinație.

Trei zodii vor trăi la intensitate maximă planul emoțional și sentimental. Este o perioadă minunată pentru trei semne ale horoscopului european, potrivit specialistei.

1.Taurul

Taurul are o anumitǎ seninǎtate interioarǎ, care merge mânǎ în mânǎ cu inspirația și talentul

Taurul are o anumitǎ seninǎtate interioarǎ, care merge mânǎ în mânǎ cu inspirația și talentul

Ești mereu sigur pe tine în sectorul amoros. Tranzitul Lunii în Leu te va face însă de neoprit. Știi ce să spui și o faci minunat, delicat, irezistibil. Ești pus pe fapte mari, iar partenerul/partenera te va urma întocmai. Ai înțeles că toate ideile tale mărețe sunt bune doar dacă sunt și puse în practică. Altfel, se irosesc. Îți vei surprinde jumătatea. Ești romantic, sensibil, adorat! Este o perioadă minunată să organizezi o escapadă romantică. Toți cei cu parteneri Taur vor fi foarte fericiți zilele acestea, căci Taurul sclipește. Se poate lăsa cu cereri în căsătorie!

2.Scorpionul

Zodia care se ataşează mult de idealuri, principii, oameni, lucruri

Zodia care se ataşează mult de idealuri, principii, oameni, lucruri

Descoperi cu uimire că toate blocajele au dispărut și ai cale liberă unde vrei să ajungi. Vei fi partenerul de discuții ideal în aceste zile. Eșecul nu are șanse în această perioadă. Vorbești liber, empatic și pe înțelesul tuturor. Vrei să riști, căci grație Lunii în Leu , nu vei mai considera unele acțiuni drept riscante. Ești optimist și pozitiv, așa că totul se leagă de minune și vei manifesta doar lucruri bune. Ai curajul să abordezi persoana care îți place, veți fi pe aceeași lungime de undă în acest weekend.

3.Vărsătorul

Zodia Vărsător este deschizătoare de drumuri, cea pentru care nu există „nu se poate”

Zodia Vărsător este deschizătoare de drumuri, cea pentru care nu există „nu se poate”

Dacă până acum te-ai tot ferit să discuți anumite subiecte, acum o poți face. Cu Luna în Leu, vei simți că e OK să abordezi chestiuni pe care le-ai tot evitat în ultima perioadă. În acest weekend te vei simți împăcat cu intențiile propuse și vei îndrăzni tot ce n-ai îndrăznit până acum, căci ești ”înarmat” cu o încredere care ți-a lipsit în ultimul timp.

Și ghici ce? Nici vorbă de eșec. Se leagă lucrurile armonios, ai succes în viața amoroasă și între prieteni.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”