Cele mai simple și rapide metode de albire a dinților acasă

Cele mai simple și rapide metode de albire a dinților acasă

Dacă doriți dinți mai albi, dar doriți și să evitați substanțele chimice, ar trebui să știți că vă puteți albi dinții acasă, în mod natural, folosind produse pe care le găsiți în magazinul alimentar.

FOTO: Shutterstock

Bicarbonat de sodiu cu lămâie

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți naturale de albire, motiv pentru care este un ingredient popular în pasta de dinți comercială. Iar, dacă îl combini acasă cu zeamă de lămâie, vei obține aceleași rezultate ca la stomatolog! Trebuie doar să adaugi câteva picături de zeamă de lămâie la o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, amesteci până când conținutul capătă consistența unei paste, ușor aplicabilă, și vă spălați cu ea pe dinți.

Căpșuni și bicarbonat de sodiu

Unele vedete folosesc un amestec format din căpșuni și bicarbonat de sodiu pentru a-și albi dinții. Susținătorii acestui remediu sunt de părere că, acidul malic care se găsește în căpșuni elimină îngălbenirea dinților, în timp ce bicarbonatul de sodiu îndepărtează petele. Cei care vor să încerce acest remediu ar trebui să-l utilizeze de câteva ori pe săptămână. Pentru a realiza acest amestec, pasează o căpșună proaspată, combin-o cu bicarbonat de sodiu și aplică amestecul pe dinți.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene